powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Δήμαρχος Σιθωνίας χαιρετισμός της Έναρξης εργασιών του Ετήσιου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων συνέδρων και παρατηρητών απ΄όλη την Ελλάδα ξεκίνησε την Πέμπτη το Τακτικό Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Σιθωνία. 
Κατά την έναρξη των εργασιών ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος απηύθυνε χαιρετισμό, καλωσορίζοντας τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Σιθωνίας.


Ο κ.Τζίτζιος ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Όλοι εμείς οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης έχουμε ένα μέγιστο καθήκον: Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας αφήνοντας τα κόμματα στην άκρη και βάζοντας την Αυτοδιοίκηση πάνω απ’ όλα.
Είμαστε εδώ για την επίτευξη ενός στόχου: Να εργαστούμε συλλογικά και με θέληση ώστε η Τοπική Αυτοδιοίκηση να λειτουργήσει αποτελεσματικά  στο  νέο και ενισχυμένο ρόλο της, για την προώθηση της εθνικής και περιφερειακής ανάπτυξης της χώρας και για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης. 
Ειδικά σήμερα, είναι αδήριτη ανάγκη να καταστήσουμε το θεσμό αυτό, πρωταγωνιστή των εξελίξεων, κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης, και επιβάλλεται να πολλαπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας προς την κατεύθυνση αυτή».
Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση προς τιμήν του Επιτρόπου της Κομισιόν για θέματα Μετανάστευσης, Δημήτρη Αβραμόπουλου.




Στο περιθώριο του Συνεδρίου ο Δήμαρχος Σιθωνίας είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά.





Οι γυναίκες των Πολιτιστικών Συλλόγων του Ν.Μαρμαρά «Παρθενών» και "Προικόννησος» ετοίμασαν και πρόσφεραν παραδοσιακά εδέσματα και τοπικά προϊόντα και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους προσκεκλημένους απ΄όλους τους Δήμους της χώρας.