powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Συμβούλιο με θέμα την κατατάληψη του Λυκείου και του Γυμνασίου Κασσάνδρας

Με Πρωτοβουλία του Διευθυντή του Λυκείου Κασσάνδρας, κυρίου Ντόντουλου Βασίλη, και παρουσία του Αντιδημάρχου για θέματα Παιδείας και Πολιτισμού, κυρίου Κοντού, πραγματοποιήθηκε συμβούλιο στο χώρο του σχολείου με θέμα την κτατάληψη που συνεχίζεται για δεύτερη μέρα.
Στο συμβούλιο συμμετείχαν εκπρόσωποι των μαθητών, γονείς και
σύσσωμοι οι σύλλογοι διδασκόντων του Λυκείου και του Γυμνασίου Κασσάνδρας.

Ακούστηκαν και διαβάστηκαν τα αιτήματα των μαθητών, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τα θέματα που απασχολούν το σχολείο και σχετίζονται κυρίως με το τεράστιο κτηριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, την καθαριότητα κ.ά και έγιναν ενδιαφέρουσες προτάσεις για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων. 

Ο Αντιδήμαρχος υποσχέθηκε να αρχίσουν αμέσως εργασίες αποκατάστασης της εικόνας και των υποδομών του σχολείου και από τη μεριά τους οι μαθητές δεσμεύτηκαν να συζητήσουν τις λύσεις που προτάθηκαν, τονίζοντας ωστόσο ότι περιμένουν την άμεση ανταπόκριση των αρμόδιων φορέων για τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν το σχολείο. 
Όλοι ανεξαιρέτως συμφώνησαν ότι η κατάσταση στο σχολείο έχει φτάσει σε οριακό σημείο και είναι αναγκαία η άμεση ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των πάντων.

Γενικό Λύκειο Κασσάνδρας Ν.Χαλκιδικής