powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Δήμος Αριστοτέλη υποβολή δήλωσης αίτησης περί εποχικότητας επιχειρήσεων

Ενημερώνουμε τους Δημότες Αριστοτέλη ότι, προκειμένου το Δημοτικό Συμβούλιο να προβεί στη λήψη απόφασης περί του περιορισμού των τελών καθαριότητας και φωτισμού στις εποχιακά λειτουργούσες επιχειρήσεις που
δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου Αριστοτέλη, έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων-δηλώσεων αναφορικά με το χρόνο λειτουργίας των επιχειρήσεων που εντάσσονται στην κατηγορία αυτή.
Οι υπόχρεοι-Νόμιμοι Εκπρόσωποι της επιχείρησης θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν 1599/1986, αναφορικά με το χρόνο λειτουργίας της επιχείρησης, με βάση τα όσα αναφέρονται στις διατάξεις του άρθρου 5 του Ν 429/76 και της Εγκυκλίου ΥΠΕΣ 78/7125/2007.
Οι αιτήσεις-υπεύθυνες δηλώσεις υποβάλλονται στα κατά τόπους κοινοτικά καταστήματα και πρέπει να απευθύνονται, τόσο προς  στο Γραφείο Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου Αριστοτέλη και στην αρμόδια υπάλληλο, κα Ελένη Καραβασίλη, όσο και προς την οικεία Δημοτική ή Τοπική Κοινότητα.
Οι συγκεντρωθείσες αιτήσεις, αφού λάβουν την καταρχήν σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου της Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας εντός της οποίας δραστηριοποιούνται, ως όργανο έχον  σαφέστερη εικόνα σχετικά με την εποχιακή λειτουργία κάθε επιχείρησης, θα παραπεμφθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα αποφανθεί τελικά.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επί της διαδικασίας καταγραφής, οι Δημότες Αριστοτέλη μπορούν να απευθύνονται είτε στην αρμόδια υπάλληλο, κα Ελένη Καραβασίλη και στο τηλέφωνο 2377 3 50010, είτε στον Πρόεδρο κάθε Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας.
Τονίζουμε ότι, ο λόγος της ενέργειας αυτής αφορά στον περιορισμό των τελών καθαριότητας και φωτισμού στις εν λόγω επιχειρήσεις, ανάλογα με το χρονικό διάστημα της λειτουργίας τους.
Εφιστούμε την προσοχή, όπως οι δηλούσες επιχειρήσεις έχουν πραγματική και αποδεδειγμένη εποχιακή λειτουργία στην ολότητα των δραστηριοτήτων τους.
2-12-15
Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
Δήμου Αριστοτέλη