powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Το μεγάλο μας Τσίρκο

. Πάμε, λοιπόν. Ο Τσίπρας έχει δυο στενούς συνεργάτες με σοβαρά προβλήματα στα πόθεν έσχες. Ο ένας (λέγε με Φλαμπουράρη) έχει και πρόβλημα ασυμβίβαστου μετόχου σε ΑΕ και υπουργικής θέσης. Ο άλλος (λέγε με Σταθάκη) ξέχασε να δηλώσει κάτι ψωροακίνητα και κάτι ψωροσπίτια, αν και φιλοδοξεί ως
υπουργός Οικονομίας να βάλει σε τάξη κοτζάμ χώρα.
  • Ο Μεϊμαράκης απειλούσε την 4η εξουσία που ως καθήκον έχει τον έλεγχο των πολιτικών πως περιμένει τους δημοσιογράφους με τα παντελόνια κάτω.
  • Ο Κυριάκος, σοβαρός και μετρημένος νεοφιλελεύθερος, είχε δεχτεί, όταν η Siemens μεσουρανούσε στο Ελλαδιστάν ένα δωράκι, τον εξοπλισμό του με ηλεκτρικές συσκευές.
  • Η Φώφη άνοιξε σήμερα τα ντουλάπια του ΠΑΣΟΚ και βρήκε από το πουθενά κάτι ξεχασμένα και αδήλωτα χρήματα. Μόνο 15 εκατομμύρια ευρώ! Μάλλον θα τους τα άφησε ο Άη – Βασίλης, μέρες που είναι.
  • Και όλους αυτούς θέλει να τους ενώσει υπό οικουμενική κυβέρνηση ο Βασίλης Λεβέντης. Υποθέτω ότι παρόλο που το σύστημα του συνέστησε να μη χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως «Ζώαααα…» ούτως ώστε να εισέλθει στη Βουλή και να γίνει ένα χρήσιμο μαξιλαράκι της μνημονιακής πλειοψηφίας, αυτός ακόμα ονειρεύεται τη δημιουργία του ΤΣΙΡΚΟ MEDRANO της πολιτικής που θα διαλύσει ότι απέμεινε όρθιο.
ΥΓ. Καταρχάς οικουμενική είναι μια Κυβέρνηση που μετέχουν όλα τα κόμματα. Το ΚΚΕ θα συμμετάσχει; Το μεγαλειώδες ΟΧΙ του 62% στο δημοψήφισμα πώς ακριβώς και από ποιους θα εκπροσωπηθεί σε μια Κυβέρνηση όλων των πολιτικών δυνάμεων της παρούσας Βουλής με τον παραπλανητικό τίτλο οικουμενική;