powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

O Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου διοργανώνει ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα στην πλατεία δημαρχείου 20-6-17.


Επειδή το όνειρο συνεχίζεται...Την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 8.00 ο Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου διοργανώνει ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα στην πλατεία δημαρχείου. Με την ορμή και το μεράκι 280 χορευτών, με τα νεανικά χαμόγελα να πλημμυρίζουν την πετρόκτιστη πλατεία του δημαρχείου,με ακούσματα, τραγούδια και μελίσματα απ' όλη την Ελλάδα υποδεχόμαστε το καλοκαίρι και αποχαιρετάμε τη χορευτική χρόνια που βαδίζει προς τη λήξη της.
Τα παιδιά του Ομίλου μας θα δώσουν το βροντερό παρόν αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ο σύλλογος,η ομάδα,ο χορός και το τραγούδι αποτελούν στοιχεία κοινωνικοποίησης και ψυχαγωγίας που απαραίτητα συντροφεύουν τη νεανική ψυχή.
Χορευτικός Ομιλος Πολυγυρου λοιπον...Ή λέξη όμιλος προέρχεται ετυμολογικά από τη λέξη "ομού" που σημαίνει "μαζί" που σημαίνει συνεργασία. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο στην ίδια εκδήλωση προσκαλέσαμε όλους τους πολιτιστικούς φορείς του τόπου μας σε ένα κοινό γλέντι με λύρες και λαούτα ,κλαρίνα και πνευστά περιδιαβαίνοντας μουσικά στεριές και θάλασσες. Από την λεβεντομάνα Κρήτη ως το χαροκαμμένο Πόντο, από τη γη των Μακεδόνων στα ορεινά βουνά της Ηπείρου σε μία βραδιά που μουσικές, συναισθήματα, χοροί και τραγούδια, τέχνες και χαμόγελα συγχρονίζονται με αρμονία και μεράκι.
Καλή αντάμωση...

*H εκδήλωση απο αναβολή λόγω καιρού