powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Απάντηση Δημάρχου Ν.Προποντίδας για συνδιοργάνωση και χορηγίες για το 22ο συνέδριο νέων αγροτών από την Ελληνικός Χρυσός.


 Προς Ν.Ε.  Σύριζα Χαλκιδικής
Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι η Ν.Ε. Σύριζα Χαλκιδικής όπως και η Ο.Μ.Ν. Προποντίδας βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση και ταραχή αναρτώντας στο διαδίκτυο μία ανακοίνωση που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και τις ακριβείς
προθέσεις του Δήμου.
Ο Δήμος Νέας Προποντίδας με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προέβει στην παραχώρηση του κοινόχρηστου χώρου στη χερσαία ζώνη του τουριστικού καταφυγίου για τη διοργάνωση του 22ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών.
Ο λόγος της παραχώρησης από το Δημοτικό Συμβούλιο ήταν προφανής και αφορά την τόνωση της τοπικής αγοράς, την ανάδειξη των Νέων Μουδανιών ως κέντρο διάφορων εμπορικών δραστηριοτήτων και ταυτόχρονα την προβολή του Δήμου στους επισκέπτες και τους συνέδρους που πιθανότατα θα είναι από όλη την Ελλάδα και ενδεχομένως να γίνουν αναφορές σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.
Η φράση που χρησιμοποιείται από την Ο.Μ.Σύριζα ότι ο Δήμος αποδέχεται τη χορηγία είναι αναληθής, άστοχη και προβοκατόρικη καθότι οποιαδήποτε χορηγία τυχόν υπάρχει δεν την έλαβε ο Δήμος αλλά η Π.Ε.Ν.Α. η οποία έχει την ευθύνη της επιλογής των χορηγών και κρίνεται για αυτό.
Δυστυχώς ο Δήμος εμπλέκεται σε ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας αναίτια και χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος και είναι εμφανής η πρόθεση να εμπλέξουν τη Δημοτική Αρχή σε συνεργασίες και συμφωνίες που ουδέποτε υπήρξαν.

Προς επιτροπή No Gold Δήμου Νέας Προποντίδας
Σε συνέχεια της ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από την οργανωτική επιτροπή της No Gold Δήμου Νέας Προποντίδας θέλουμε να δηλώσουμε ότι ο Δήμος Νέας Προποντίδας είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα έχει κοινωφελή σκοπό και δραστηριότητα. 
Με την ίδια ακριβώς λογική είχε θετική άποψη στην αίτηση της Π.Ε.Ν.Α. για την παραχώρηση του κοινόχρηστου χώρου ώστε να πραγματοποιηθεί το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο.
Για λόγους δεοντολογίας δε ζητούμε από κανέναν τον τρόπο χρηματοδότησης ή τους χορηγούς που ο καθένας από τους συλλόγους χρησιμοποιεί για την επίτευξη του σκοπού του που πάντοτε έχει κοινωφελή χαρακτήρα και σκοπό.
Θεωρούμε ότι η δημοσιοποίηση των χορηγών του κάθε σωματείου είναι ευθύνη των ίδιων και ορθώς κρίνεται από σας αφού στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν περιορισμοί και αποκλεισμοί και ο καθένας κρίνεται για τις αποφάσεις και τις πράξεις του.
Όσον αφορά τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής να είστε βέβαιοι ότι παραμένουν οι ίδιες με αυτές που στο πρόγραμμά μας αναφέραμε και συνεχίζουν να είναι αταλάντευτες και αδιαπραγμάτευτες σε ότι αφορά το περιβάλλον και την υγεία των παιδιών μας.

Ο Δήμαρχος 

Εμμανουήλ Καρράς