powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Ο Πάνος Καμμένος μόλις δολοφόνησε την αισθητική


 Παρατηρείς τις φωτογραφίες από τη σημερινή «γιορτή» στη Σαλαμίνα για την περίφημη ναυμαχία και δεν ξέρεις αν είναι για γέλια ή για κλάματα.
 Όχι σας παρακαλώ, δείτε. Δείτε και θαυμάστε. Τις παλέτες πάνω στις οποίες έστρωσαν το κόκκινο χαλί
Τις ασπίδες και τα κοντάρια.
Τους αξιωματικούς που «βαρούν» προσοχές (πάνω στις... παλέτες). 
Το στεφάνι στη θάλασσα. Τις κοπέλες με τις παραδοσιακές στολές.
 Την εκκλησία και τους... θαμώνες της αντικριστά. Τις (άλλες) κοπέλες με τα λευκά φορέματα και τον κότινο ελιάς στα χέρια.  

Τον κ.Τραγάκη εννοείται.Τον Πάνο Καμμένο φυσικά, προεξάρχοντα. Τους άλλους επίσημους. Τη δήμαρχο του νησιού που μαθαίνω είναι αντίστοιχης αισθητικής. Μην συνεχίσω, οι φωτογραφίες της από μόνες τους είναι ένα ποίημα, πραγματικό αριστούργημα. 

Παρατηρείς τις φωτογραφίες από τη σημερινή «γιορτή» στη
Η αποθέωση του κιτς, ο θάνατος της αισθητικής. Ο Πάνος Καμμένος το τερμάτισε σήμερα, θύμισε τις γιορτές της Χούντας στο Καλλιμάρμαρο με τα άρματα και τη μπάντα του Δήμου. Θύμισε και λίγο Μοσχάτο, το καρναβάλι.
Και προσοχή, δεν κάνω πολιτική σύγκριση, όχι βέβαια. Mόνο αισθητική. Δεν είναι κατά τη γνώμη μου επικίνδυνα πράγματα αυτά, απλώς είναι τόσο φαιδρά που νιώθεις έως και προσβεβλημένος κοιτώντας τα. Το καλό γούστο αυτοκτόνησε, μόλις. Πάει, το χάσαμε.

Κοιτάξτε, όταν αποφασίζεις να φέρεις στην εξουσία ένα κόμμα αυτής της αισθητικής, πρέπει να περιμένεις ανάλογες γιορτές. Όπως πιθανότατα στο μέλλον θα ζήσουμε και κάτι για τους θεούς του Ολύμπου, για τον Δία και τον Ποσειδώνα, γιατί όχι δηλαδή
               EUROKINISSI
Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος