powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Τρίγλιας


 Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Τρίγλιας την Τρίτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 από το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά.

Των εγκαινίων προηγήθηκε ο Αγιασμός του Πολιτιστικού
Κέντρου χοροστατούντος του Σεβασμιoτάτου Μητροπολίτη Προύσης κ. Ελπιδοφόρου, του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικόδημου και του Αρχιμανδρίτη κ. Χρυσόστομου.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας ανέφερε πως το Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας  είναι το σημείο αναφοράς για τον Πολιτισμό και τις Τέχνες τόσο για τη Δημοτική Ενότητα Ν. Τρίγλιας και το Δήμο Νέας Προποντίδας όσο και για τη Χαλκιδική γενικότερα.
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ακολούθησε συμμετείχαν η Δημοτική Φιλαρμονική Ν. Τρίγλιας, το παράρτημα του Συλλόγου Απανταχού Τριγλιανών, ο Σύλλογος Νέων Τρίγλιας, ο Σύλλογος Μικρασιατών και Θρακιωτών Ν.Τρίγλιας “Τα Μικράλωνα” και η Δημοτική Χορωδία Ν. Τρίγλιας.
Επίσης στην εκδήλωση βραβεύτηκαν από το Δήμαρχο Ν. Προποντίδας οι μαθητές της Γ' τάξης του Γενικού Λυκείου Ν. Τρίγλιας του σχολικού έτους 2014 – 2015 που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις του περασμένου Ιουνίου και εισήχθηκαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας.


Ο Δήμαρχος                                                          

Εμμανουήλ Καρράς