powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

To πρόγραμμα δραστηριοτήτων Mount Athos Area Kouzina 2016 (15/5-15/6)

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων σε Ουρανούπολη, Αμμουλιανή, Ν.Ρόδα, Στρατώνι, Στρατονίκη , Ολυμπιάδα, Βαρβάρα, Μ.Παναγία, Αρναία, Χολομώντα.
Το Mount Athos Area Kouzina αποτελεί για την περιοχή του Άθω το κορυφαίο γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς! Στη σκιά του ιερού Άθωνα, στο μυχό του κόλπου του Αγίου Όρους, στο αμμουδερό νησί της Αμμουλιανής, στους πρόποδες του βουνού του Αριστοτέλη, στο Στρυμονικό κόλπο, στον Ακάνθιο Κόλπο, στις παρυφές του Χολομώντα, σας
προσκαλούμε να μυρίσετε και γευθείτε τα βιολογικά προϊόντα και τις γεύσεις μας μέσα από μια υπέροχη γαστρονομική γιορτή, της οποίας από σήμερα αποτελείτε μέρος!
Τι θα γίνει το 2016;
To Mount Athos Area Kouzina 2016 θα διαρκέσει (όπως κάθε χρόνο) έναν ολόκληρο μήνα: από τις 15 Μαΐου 2016 μέχρι τις 15 Ιουνίου 2016 και θα εστιάσει στην τοπική παράδοση, που θέλει τους ανθρώπους της αθωνικής περιοχής να τιμούν τη γη τους σε κάθε ευκαιρία, ευχαριστώντας τη για τα δώρα που τους προσφέρει.
Θα παντρέψει όμως αυτήν την παράδοση με τις gourmet δημιουργίες, οι οποίες βασίζονται πάντα στην τοπική βιολογική παραγωγή.
Γιορτές της φύσης, της θάλασσας, της γης, των προϊόντων, διαγωνισμοί και μαθήματα παραδοσιακής μαγειρικής, γεύσεις που αναδεικνύουν τα βιολογικά μας προϊόντα και την πλούσια παραγωγή, γεύσεις προσφυγικές, αρχαιοελληνικές, παραδοσιακές, μοναστηριακές, μεσογειακές, αλλά και gourmet πιάτα – δημιουργίες τοπικών και διάσημων chefs.
Συμβουλευτείτε το πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ρυθμίστε τις διακοπές σας όπου σας αρέσει, στα ξενοδοχεία που φιλοξενούν δραστηριότητες του Kouzina ή σε αυτά που αναφέρονται στη λίστα που ακολουθεί το πρόγραμμα. Να είστε σίγουροι ότι όποια και αν είναι η επιλογή σας θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ξακουστή φιλοξενία μας.
Απολαύστε το!
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
και
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
 Το  πρόγραμμα!
www.mountathosarea.org







********************************************************************************