powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Με 150 αθλητές ξεκινά στις 10.00 σήμερα 12-6-16 ο 4ος Ποδηλατικός Γύρος Σιθωνίας.



Συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του αθλήματος
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για 4η συνεχή χρονιά ο Ποδηλατικός Όμιλος «ΒΕΛΟΣ-BOTTECCHIA» σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας, τον Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής και το Camping Lacara, διοργανώνουν τον «Ποδηλατικό Γύρο Σιθωνίας».
Εκατόν πενήντα αθλητές εγγεγραμμένοι σε συλλόγους καθώςκαι ανεξάρτητοι χομπίστες, θα βρεθούν στην εκκίνηση του αγώνα, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, στις 10:00 το πρωί.
Στο καταπράσινο Camping Lacara (Ακτή Κουτλουμουσίου) θα δοθεί η σημαία
εκκίνησης και ακολουθώντας την διαδρομή από Βουρβουρού, Όρμο Παναγίας, Ν. Μαρμαρά, Porto Carras, Τορώνη, Porto Koufo, Καλαμίτσι, Παραλία Συκιάς, Σάρτη και Αρμενιστή οι συμμετέχοντες ποδηλάτες θα επιστρέψουν μετά τις 13:00 το μεσημέρι στο camping Lacara, για να τερματίσουν.

Μεγάλα ονόματα του αθλήματος από την Ανδρική και Εφηβική κατηγορία όπως, ο Δημήτρης Αντωνιάδης (ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ), ο Αλέξανδρος Βροχίδης (ΒΑΟ), ο Μολλά Χαρούν (ΠΕΛΟΤΟΝ), ο Βασίλης Τσοπούρογλου (Π.Γ.Σ. Λάρισας), ο πρωταθλητής Β. Ελλάδος Γιαννης Ιωακειμόπουλος (Χίλια Δένδρα), ο Γιάννης Κυριακίδης (ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ), ο Σίμος Γκουλιαμτζής (ΠΗΓΑΣΟΣ), ο Νίκος Λινάρδος (ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ) αλλά και πλήθος άξιων βετεράνων όπως ο Κωνσταντίνος Μαυρίδης (ΒΕΛΟΣ), Κώστας Ελευθεριάδης (ΒΑΟ), Δημήτρης Αζάς (ΒΕΛΟΣ), Σταύρος Πολύμερος (ΛΑΡΙΣΑ), Λευθέρης Γεωργαλάς και Βασίλης Τσιπλάκης (ΒΑΟ), αναμένεται να δώσουν σκληρές μάχες σε μια εξαιρετικά απαιτητική διαδρομή εκατόν δέκα χιλιομέτρων, με συνεχείς υψομετρικές εναλλαγές που απαιτούν άριστη φυσική κατάσταση και πολυποίκιλες ικανότητες.

Στην υποστήριξη των αθλητών και την κάλυψη των αναγκών υδροδοσίας τους, θα δώσουν για άλλη μια φορά το παρόν, τα ακόλουθα ξενοδοχεία και campings του πρώτου ποδιού:
Hotel Regos-Ν. Μαρμαράς, Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων "Τορωναίος" στο Porto Koufo,Thalatta Camp στο Καλαμίτσι, Melissis Camp στην Συκιά και Armenistis Camp στον Αρμενιστή.

Ο ποδηλατικός όμιλος ΒΕΛΟΣ εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους συμμετέχοντες και ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης: CAMPING LACARA, BOTTECCHIA, SEGAFREDO, MMCARS, EUROPCAR, EXELIXIS, ZAGORI και AMSTEL RADLER.