powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Οικογενειακή κατασκήνωση ΧΑΝΘ στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής 26 - 28 Αυγούστου 2016

Και οικογενειακή. Και κατασκήνωση. Και με γονείς δηλαδή και με φίλους, καινούριους ή παλιούς. Κοντά στη μαγευτική φύση, δίπλα στην απέραντη θάλασσα, στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής. Εκεί όπου ο καθένας έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει σε έναν πιο χαλαρό
ρυθμό τι μπορεί να του προσφέρει η κατασκήνωση και να επωφεληθεί από ένα τρόπο ζωής που στόχο έχει να αναπτύξει την ψυχή, το σώμα, το πνεύμα, την κοινωνικότητα. Να πάρει μια μικρή γεύση του τί σημαίνει κατασκηνωτική ζωή και να αποφασίσει αν του ταιριάζει αυτή, η ζωή στη φύση, το πρόγραμμα, οι άνθρωποί της. 
Τέσσερις μέρες σε έναν από τους θεσμούς της κατασκήνωσης της Χαλκιδικής που βοηθούν και ενισχύουν τους δεσμούς μιας οικογένειας αλλά και τη συναναστροφή της με άλλες. Τέσσερις μέρες σε ένα περιβάλλον που ταιριάζει στον καθένα κι ας μην έχει οικογένεια. Η κατασκήνωση προσφέρεται και για όποιον άντρα ή γυναίκα, μικρό ή μεγάλο θέλει να αλλάξει εντελώς παραστάσεις, να ξεφύγει από το συνηθισμένο τρόπο διακοπών του, να γνωρίσει συνομήλικούς του και να ζήσει κοντά στη φύση. 
Αλλά και τέσσερις μέρες στις οποίες και παλαιοί κατασκηνωτές έρχονται και ξαναζούν κάτι από μια ζωή που ποτέ δεν ξέχασαν, σε έναν τόπο που λάτρεψαν και με ανθρώπους που πάντα κρατούν στην καρδιά τους.