powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Δωρεάν υλοτόμηση για καυσόξυλα κατοίκων περιοχής του Δήμου Αριστοτέλη.

Δασαρχείο Αρναίας.
Ανακοινώνεται ότι οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής του Δήμου Αριστοτέλη, από την 1η έως την 30η Νοεμβρίου 2016, θα μπορούν να υλοτομούν, χωρίς την καταβολή τιμήματος, καυσόξυλα ατομικών αναγκών από δασικές εκτάσεις που θα τους υποδειχθούν από υπαλλήλους
του Δασαρχείου Αρναίας.
Δικαίωμα υλοτομίας καυσόξυλων έχουν όλοι οι κάτοικοι που αποδεδειγμένα διαμένουν στην περιοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και που θα έχουν προμηθευτεί υπηρεσιακό σημείωμα του Δασαρχείου, από το κοινοτικό κατάστημα του τόπου κατοικίας τους, που θα τους δίνει το δικαίωμα υλοτομίας καυσόξυλων ατομικών αναγκών.
Την υλοτομία θα πραγματοποιούν οι ίδιοι οι δικαιούχοι ή θα μπορούν να την αναθέτουν σε τρίτους, κατά προτίμηση σε μέλη των δασικών συνεταιρισμών.
Τα καυσόξυλα που υλοτομούν θα τα συγκεντρώνουν σε δασόδρομο, θα γίνεται καταμέτρησή τους από Δασικό Υπάλληλο και θα προμηθεύονται υπηρεσιακό σημείωμα για να τα μεταφέρουν στην κατοικία τους.
Καυσόξυλα που θα υλοτομούνται και θα μεταφέρονται χωρίς υπηρεσιακό σημείωμα, θα θεωρούνται ως παράνομα υλοτομημένα, θα κατάσχονται και θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις.
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ 
ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΑΡΝΑΙΑΣ

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ ΜΕ Α΄ΒΑΘΜΟ