powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Ν. Μουδανιών για να παρακολουθήσει τη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές και καθηγητές του
Δημοτικού Ωδείου όλων των τμημάτων, οι οποίοι ερμήνευσαν έργα εναρμονισμένα με το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα των ημερών. Επίσης ακούστηκαν ύμνοι από τη Βυζαντινή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου καθώς και παραδοσιακά κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας από την Παιδική Χορωδία. Την εκδήλωση έκλεισαν οι μικροί μαθητές της σχολής Μουσικής Προπαιδείας, στα οποία ο θαυμαστός κόσμος της μουσικής αποκαλύπτεται μέσα από το παιχνίδι, το τραγούδι και το ρυθμό.

Ο Δήμαρχος Δήμου Ν. Προποντίδας, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ν. Προποντίδας καθώς και ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου ευχαριστούν τους γονείς των μαθητών  καθώς και όλο τον κόσμο που στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια για την αναβάθμιση της καλλιτεχνικής δραστηριότητας του Δημοτικού Ωδείου.

                    
    Ο Δήμαρχος                                        Ο Πρόεδρος του Οργανισμού             Ο Δ/τής του Δημοτικού Ωδείου

Εμμανουήλ Καρράς                                       Εμμανουήλ Μπέης                             Αθανάσιος Μπουλούσης