powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Καταγγελία της Α.Ε.Ο. Προποντίς Ν.Μαρμαρά για προπηλακισμούς και χουλιγκανισμούς από κουκουλοφόρους ‘φιλάθλους’ στον αγώνα με τον Στανό..


 ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΣΤΑΝΟΣ-ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ 2-2


Θα θέλαμε παρά πολύ να αναλύσουμε το ματς αλλά είναι άδικος κόπος γιατί τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην έδρα του ΣΤΑΝΟΥ πάνε το ποδόσφαιρο μας στην Χαλκιδική πολλά μα πολλά χρόνια πίσω.

Την ώρα που έφτασε η αποστολή της ομάδας μας με το λεωφορείο (φίλαθλοι) της γηπεδούχου ομάδας πέταξαν αυγά και προπηλάκισαν την αποστολή!Με την έναρξη του αγώνα πετάχτηκαν πέτρες,πυρσοί,κροτίδες,κοντάρια,μπουκάλια από μπυρες και ότι
μπορεί να φανταστεί κανείς με κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παιχτών και των δυο ομάδων!στο πάγκο μας υπήρχαν και 3-4 παιδιά κάτω των 18 ετών φοβισμένα για τις καταστάσεις που βίωναν!Ο διαιτητής Κ.ΣΗΜΑΙΑΚΗΣ όπως σωστά έπραξε προχώρησε σε προσωρινή διακοπή μετά από όλα αυτά αλλά κόπος άδικος.
Μετά το τέλος του αγώνα 20 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισέλθουν στο χώρο των αποδυτηρίων της ομάδας μας με κοντάρια και πέτρες για να μας χτυπήσουν όπως και έλουσαν με ρετσίνα κάποιους ποδοσφαιριστές μας 2 άνθρωποι από την διοίκηση του ΣΤΑΝΟΥ και 2 αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν όλα αυτά αλλά κόπος άδικος.
Να ξέρετε κύριοι του ΣΤΑΝΟΥ αλλά και της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ότι αυτές οι πέτρες,κοντάρια,μπουκάλια και σίδερα θα μπορούσαν να είχαν χτυπήσει και τα δικά σας παιδιά και τα πράγματα να ήταν πολύ χειρότερα.
Τέλος δεν θα υπάρχει βίντεο του αγώνα διότι (φίλαθλοι) του ΣΤΑΝΟΥ απείλησαν να κάψουν την κάμερα σε περίπτωση που τραβήξουμε τον αγώνα!!
Υ.Γ 1
Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων που έπαιξαν ποδόσφαιρο σε τέτοιες καταστάσεις!
Υ.Γ 2 
Τέτοιες καταστάσεις υποβαθμίζουν το νομό μας και πάνε το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω!!!