powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

UVO: Η Επανάσταση στην προστασία από τον ήλιο είναι... πόσιμη! Ο δημιουργός αυτού, ο Dr. Farah «Bobby» Awadalla, η μητέρα του από Νικήτη Χαλκιδικής .

 Έρχεται σύντομα και στην χώρα μας.
Ένα νέο προϊόν, το UVO, έκανε την εμφάνισή του και ήρθε για να φέρει την επανάσταση στο σώμα σας κατά των επικίνδυνων ακτίνων UV του ήλιου. Το πόσιμο αυτό energy drink είναι ένας συνδυασμός από ισχυρές βιταμίνες, φυτοθρεπτικά συστατικά και άλλα αντιοξειδωτικά που, όπως απέδειξαν πολλές μελέτες, προστατεύουν το δέρμα σας από τις ακτίνες UV του ήλιου. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, οι εν λόγω ακτίνες γίνονται όλο
και πιο επιθετικές στο ανθρώπινο δέρμα, προκαλώντας καρκίνο και άλλες δερματικές παθήσεις.

Όσα μας αποκαλύπτει ο εμπνευστής και δημιουργός τού UVO

Ο δημιουργός αυτού, ο Dr. Farah «Bobby» Awadalla, εξηγεί ότι το UVO εμποδίζει τόσο την ακτινοβολία UVA όσο και την ακτινοβολία UVB να καταστρέψει το δέρμα, και για την παραγωγή του χρησιμοποιεί φυσικές χρωστικές για να τις απορροφήσει πιο εύκολα το ανθρώπινο σώμα, αλλά και άλλους μηχανισμούς για τη μείωση των ζημιών που προκαλούν. Μία ακόμα σημαντική δράση του είναι ότι το UVO περιέχει αντιοξειδωτικά τα οποία βοηθούν στην επιδιόρθωση των κυττάρων του DNA, δημιουργώντας νέες κυτταρικές μεμβράνες. Κατά τα λεγόμενα του Dr. Awadalla, το UVO παρέχει τρία βασικά πλεονεκτήματα: «Η κατανάλωση μίας φιάλης πριν από την έκθεσή σας στον ήλιο σάς δίνει 3-5 ώρες ηλιοπροστασίας από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα, συμπεριλαμβανομένων των ματιών σας. Δεύτερον, μετά από υπερβολική έκθεση στον ήλιο βοηθά στην απαλότητα του δέρματος και, τρίτον, σας προσφέρει αποκατάσταση των χρόνιων ζημιών που έχουν προκληθεί από τον ήλιο, παρέχοντάς σας ακόμα και οφέλη κατά της γήρανσης».
uvo: Η Επανάσταση στην προστασία από τον ήλιο είναι... πόσιμη!

Καρκίνος του δέρματος

Σε ερώτηση μας για το που οφείλεται η άνοδος των κρουσμάτων με καρκίνο του δέρματος, ο Dr. Awadalla απαντάει: «Πιστεύω ότι η αλλαγή του κλίματος και η στιβάδα του όζοντος παίζουν σίγουρα σημαντικό ρόλο στα ποσοστά του καρκίνου του δέρματος. Πιστεύω επίσης ότι οι άνθρωποι είναι πλέον περισσότερο ενήμεροι για τον καρκίνο του δέρματος, έτσι είναι πιο πιθανό να επισκέπτονται τακτικά τον δερματολόγο τους. Τέλος, νομίζω ότι οι γιατροί έχουν γίνει καλύτεροι στην ανίχνευση και την θεραπεία του καρκίνου του δέρματος».
Όσο για το αν ο καρκίνος του δέρματος διαφοροποιείται συγκριτικά με τις ηπείρους, όπως για παράδειγμα ανάμεσα στις ΗΠΑ, την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η απάντησή του ήταν η εξής: «Τα βόρεια γεωγραφικά πλάτη έχουν συχνά υψηλότερα ποσοστά καρκίνου του δέρματος, για τον λόγο ότι οι άνθρωποι εκεί έχουν πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και αυτόματα αυτό γίνεται δέκτης της υπεριώδους ακτινοβολίας. Οι ΗΠΑ κατατάσσονται στην έκτη θέση σχετικά με τα ποσοστά καρκίνου του δέρματος. Η Ευρώπη όμως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Η χώρα με τα μεγαλύτερα ποσοστά σε καρκίνο του δέρματος στον κόσμο είναι η Δανία και ακολουθεί η Γαλλία. Το Βέλγιο βρίσκεται στην τέταρτη θέση και ακολουθεί στην πέμπτη η Νορβηγία. Όσο για την Ελλάδα, να σας ενημερώσω πως λόγω του κλίματός της δεν ανήκει σε καμία από τις 50 πρώτες χώρες που πάσχουν από καρκίνο του δέρματος».
Ποια η άποψή του για τη συμπεριφορά των ανθρώπων απέναντι στον ήλιο στην Ευρώπη; «Νομίζω ότι οι άνθρωποι γενικά έχουν μεγαλύτερη επίγνωση της ζημιάς που προκαλούν οι ακτίνες UV στο δέρμα, αλλά η συμπεριφορά τους δεν αλλάζει. Εξακολουθούν να επισκέπτονται κέντρα μαυρίσματος (solarium), παρά το γεγονός ότι το κλίμα τούς ευνοεί και βρίσκονται παράλληλα και στην παραλία, κυρίως στις δυτικές χώρες».
uvo: Η Επανάσταση στην προστασία από τον ήλιο είναι... πόσιμη!

Το UVO σύμμαχος και άλλων παθήσεων

Στις περιπτώσεις που υπάρχει κόσμος που πάσχει από χρόνιες παθήσεις και είναι ακόμα πιο εκτεθειμένοι σε κινδύνους του δέρματος, το UVO τι τους προσφέρει; «Αυτές οι ομάδες ανθρώπων πρέπει να δείχνουν μεγαλύτερη προσοχή και να λαμβάνουν μεγαλύτερα μέτρα προστασίας απέναντι στον ήλιο. Πρέπει πάντα να χρησιμοποιούν αντηλιακό, να αποφεύγουν τον ήλιο κατά τις ώρες που είναι πιο ισχυρές οι ακτίνες του, και κατά τη διάρκεια που βρίσκονται στην παραλία να χρησιμοποιούν ομπρέλα. Πάντα λέω στους ασθενείς μου εάν θέλετε να απολαύσετε το μεσημεριανό γεύμα σας σε εξωτερικούς χώρους κάντε το, αρκεί να βρίσκεστε στη σκιά. Ωστόσο, αν πίνετε UVO προστατεύετε το δέρμα σας ακόμα περισσότερο. Ένα πρόσφατο άρθρο που δημοσίευσε η Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας έδειξε ότι μόνο το 14% των ανδρών και το 29% των γυναικών χρησιμοποιούν αντηλιακά στο πρόσωπό τους. Αυτό είναι μέγα σφάλμα! Για τον λόγο αυτό δημιούργησα το UVO, ως συμπλήρωμα για την προστασία του δέρματος. Ενθαρρύνουμε πάντα τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν πολλαπλές μορφές προστασίας από τον ήλιο και να προσθέτουν το UVO στην καθημερινότητά τους». Ο Dr. Awadalla δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το UVO, με την αυξημένη ποσότητα χρωστικής που προσδίδει στο δέρμα, ο οργανισμός λαμβάνει λιγότερη υπεριώδη ακτινοβολία με αποτέλεσμα να μη βλάπτονται τα κύτταρα μας. Το μόνο του αρνητικό είναι ότι δεν υπόσχεται το δέρμα να είναι μαυρισμένο, πράγμα που επιθυμούν περισσότερο οι λαοί των ανατολικών χωρών.

Σε ποιους απευθύνεται το UVO;


Καλό είναι όλοι όσοι εκτίθενται στον ήλιο, ειδικά οι αθλητές και όσοι εργάζονται σε δημόσιους χώρους, να κάνουν το UVO «δεξί τους χέρι», προκειμένου να αποφύγουν τις υπεριώδεις ακτινοβολίες. Επίσης, κατά το διάστημα αυτό που λίγο-πολύ όλοι θα επισκεφτούμε κάποια παραλία, μετά την έκθεσή μας στον ήλιο αν πιούμε UVO θα νιώσουμε ιδιαίτερη ανακούφιση στο ταλαιπωρημένο μας δέρμα. Όσοι από εσάς έχετε υποστεί σημαντική βλάβη από την υπεριώδη ακτινοβολία, αν λαμβάνετε σε καθημερινή βάση το «μαγικό φίλτρο» UVO, θα βοηθήσετε στην αποκατάσταση των κυττάρων του δέρματός σας.

Και κάτι ακόμα! Το UVO, αν καταναλώνεται σε καθημερινή βάση, προσφέρει μεγάλες ποσότητες κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα σε ηλικίες κάπως πιο προχωρημένες να δίνει βελτιωμένη εικόνα στην εμφάνισή τους.

Έρχεται σύντομα και στην χώρα μας.



Για περισσότερες πληροφορίες:

uvo: Η Επανάσταση στην προστασία από τον ήλιο είναι... πόσιμη!

Ποιός είναι ο DR. FARAH AWADALLA


Ο Dr. Farah «Bobby» Awadalla Ελληνικής καταγωγής γεννημένος στην Θεσσαλονίκη και μεγαλωμένος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
uvo: Η Επανάσταση στην προστασία από τον ήλιο είναι... πόσιμη!Είναι πιστοποιημένος δερματολόγος με εξειδικευμένη κατάρτιση σε θέματα δερματολογίας και χειρουργικής τού MOHS. Ξεκίνησε την καριέρα του στο UCLA, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του με το Bachelor of Science στον κλάδο της Βιοχημείας. Αριστούχος απόφοιτος του Πανεπιστημιακού Κολεγίου του Drexel. Μετά από καιρό θα πάρει ειδίκευση στην δερματολογία από το Πανεπιστήμιο της Virginia Commonwealth, όπου θα πάρει τον τίτλο του Chief Resident. Με την παραμονή του εκεί, παρακολουθώντας μαθήματα για ακόμα έναν χρόνο, θα καταφέρει να πάρει υποτροφία στο Leonard H. Goldberg, Methodist Hospital/Weill Medical College of Cornell University του Χιούστον στο Τέξας.

Ο Dr. Farah «Bobby» Awadalla έχει καταφέρει να επιτύχει, με τις απίστευτες γνώσεις του, να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις με ιδιαίτερη εξειδίκευση στον καρκίνο του δέρματος και στην Πλαστική Επανορθωτική και Αισθητικής Δερματολογία.

Είναι μέλος τωv:American Academy of Dermatology, American Society for Dermatologic Surgery, American College Mohs Surgery

Γράφει η Μαίρη Γεωργιάδου