powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Σκηνές «ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια» στη Χαλκιδική περισσότερο στο δεύτερο πόδι και κυρίως στην Τριστινίκα, το Κριαρίτσι, τη Βουρβουρού και τις Καβουρότρυπες.

  Του Βαγγέλη Στολάκη
Μεσημέρι Κυριακής. Γύρω στις 12. Ο κόσμος έχει ξεκινήσει να «γεμίζει» την παραλία στην περιοχή της Τριστινίκα στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Οι λουόμενοι… στριμώχνονται, καθώς ο χώρος είναι περιορισμένος και δεν φτάνει για άλλους. Βλέπετε, πρόκειται για ένα από τα πιο ζεστά Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού και πολλοί Θεσσαλονικείς προκειμένου να αποφύγουν το μποτιλιάρισμα της επιστροφής επέλεξαν το δεύτερο από τα τρία πόδια.
Είναι όμως και κάτι άλλο. Οι ελεύθεροι κατασκηνωτές που έχουν κάνει «κατάληψη» σχεδόν στη μισή παραλία από το απόγευμα της προηγούμενης. Και να φανταστεί κανείς ότι μόλις μια εβδομάδα πριν οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε 15 ελέγχους και βεβαίωσαν ισάριθμες παραβάσεις. Το ελεύθερο και συγχρόνως «παράνομο» όπως χαρακτηρίζεται από αρκετούς κάμπινγκ στο νομό Χαλκιδικής αποτελεί ένα πρόβλημα δεκαετιών της περιοχής και όπως φαίνεται θα εξακολουθήσει να μας απασχολεί για χρόνια!
περισσότερα εδώ www.karfitsa.gr