powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Ειναι αδίστακτοι . Θα έσβηναν και το «χαμόγελο του Παιδιού» Ζήτησαν ΕΝΦΙΑ 95.000 ευρώ για τα διαμερίσματα που φιλοξενούνται τα παιδιά

 Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η καταγγελία του προέδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κ. Γιαννόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε ότι τους ζητήθηκε να πληρώσουν για ΕΝΦΙΑ το ποσό των 94.996.52 ευρώ.
Μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό AΝΤ-1, ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε ότι το χαράτσι ήρθε για τα διαμερίσματα που φιλοξενούνται τα παιδιά. "Το κράτος δίνει 80.000 ευρώ για όλα τα έξοδα μας όταν τα κόστη λειτουργίας μας είναι 1 εκατ. τον μήνα. Δεν έχουμε να τα πληρώσουμε. Το πρώτο εξάμηνο του '14 στηρίξαμε 57.000 παιδιά. Μόνο για ένα παιδί που χρειάστηκε μεταμόσχευση στη Γαλλία, χρειαστήκαμε 200.000 ευρώ", πρόσθεσε.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κ. Σαββαΐδου επικοινώνησε με τον πρόεδρο του "Χαμόγελου του Παιδιού", η οποία χαρακτήρισε λανθασμένο τον ΕΝΦΙΑ και πρόσθεσε Θα υπάρξει διόρθωση μετά την τροποποιητική δήλωση που θα καταθέσει η οργάνωση την ερχόμενη εβδομάδα, στην εφορία όπου υπάγεται.