powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Σαμαράς Νοέμβριος 2013 στην εκπομπή της παραπληροφόρης του ΜΕΓΑ, ανατροπή. Σε ένα χρόνο θα έχουμε δωρεάν ιντερνετ, σε όλη την Ελλάδα ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ

Τελικά θα έχουμε δωρεάν Ιντερνετ ,αλλά με περιορισμούς τύπου Ερντογάν
΄

Δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια 6-8 -14, η πρόσκληση ενδιαφέροντος για το «Εθνικό Δίκτυο Σημείων Ασύρματης Πρόσβασης στο Διαδίκτυο WiFi Hotspots» με την οποία καλούνται οι δυνητικοί φορείς του έργου να υποβάλουν τις σχετικές πράξεις προκειμένου το έργο να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ. Το έργο αφορά σε περίπου 4.000 δημόσιους χώρους.
Επιτέλους θα έχουν οι νέοι  δωρεάν Ιντερνετ από τον ψαγμένο Σαμαρά.

 Πού όμως σε 4.000 υπαίθριους ή και κλειστούς δημόσιους χώρους σε όλη την επικράτεια, όπως πλατείες, πεζόδρομοι, παιδικές χαρές, δημοτικές βιβλιοθήκες, μουσεία κλπ, αλλά:
Κάθε σημείο θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί μόνο 40 έως 50 χρήστες ταυτόχρονα.

Οι πολίτες θα μπορούν να συνδέονται για χρονικό διάστημα 30 λεπτών, υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκονται σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο πρόσβασης για εσωτερικούς χώρους, και σε απόσταση 100 μέτρων για τα εξωτερικά σημεία..



Οι χρήστες θα έχουν απλή πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά με περιορισμούς, που θα αφορά μόνο πληροφορίες και οι ταχύτητες σύνδεσης θα είναι μικρές. Streaming Video ,  μεταφορά αρχείων δεν θα επιτρέπεται, εκτός αν εξαιρεθούν ειδήσεις των γνωστών καναλιών . Και αυτά όχι τον Νοέμβριο του 2014, σε ένα χρόνο όπως είπε, αλλά μέχρι 31-12-15

Αυτο το ιντερνετ ψαγμένε υποσχέθηκες στους τους νέους ; Τι να το κάνουν.