powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής: Ανοικτή διαπραγμάτευση για την προμήθεια υγρών καυσίμων προυπ. δαπάνης 200.000 € με ΦΠΑ για τρεις (3) μήνες.

ΘΕΜΑ: Ανοικτή διαπραγμάτευση για την προμήθεια υγρών καυσίμων (πετρελαίου θέρμανσης ,  βενζίνης αμόλυβδης και πετρελαίου κίνησης ) για το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής , τα Κ.Υ. , τα  Π.Ι. ευθύνης τους και το ΚΕΦΙΑΠ, προυπ. δαπάνης 200.000 € με ΦΠΑ για τρείς (3) μήνες.
Οι προσφορές θα κατατεθούν έως την 6-10-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00 στο Γραφείο Προμηθειών
 Σχετ: Η υπ’αριθμ. 11/25-9-2014 Απόφαση ΔΣ του Γ.Ν.Χ.
Το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής προβαίνει στη διαδικασία της ανοικτής διαπραγμάτευσης κατόπιν της  σχετικής πρόσκλησης εξασφαλίζοντας την μεγαλύτερη συμμετοχή ικανού αριθμού προμηθευτών , για την  προμήθεια υγρών καυσίμων για τρείς μήνες.
Μετά τα παραπάνω το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής σας προσκαλεί να καταθέσετε κλειστές
οικονομικές  προσφορές , με έκπτωση επί της % στη μέση λιανική τιμή πώλησης του είδους.
Η έκπτωση θα δίδεται ανά λίτρο και είδος , οι κατατιθέμενες προσφορές θα αξιολογηθούν από αρμόδια Επιτροπή  και η κατακύρωση θα γίνει στον προμηθευτή που θα προσφέρει το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης.
Οι προσφορές θα κατατεθούν έως την 6-10-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00 στο Γραφείο Προμηθειών αφού  πρωτοκολληθούν στο αρμόδιο γραφείο. Το άνοιγμα των προσφορών θα πραγματοποιηθεί στις 7-10-2014 .ημέρα Τρίτη  και ώρα 11.00πμ από την ορισθείσα Επιτροπή.
 ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗ-ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Ο προσφέρων θα πρέπει να δηλώνει στην προσφορά του, την επιχειρηματική μονάδα(διυλιστήριο) από την  οποία θα προμηθεύεται τα προσφερόμενα καύσιμα, καθώς και τον τόπο εγκατάστασής της.
Η δε επιχείρηση αυτή που θα προμηθεύει τα καύσιμα πρέπει να κατέχει την απαιτούμενη άδεια εμπορίας  καυσίμων.


Η ποιότητα των καυσίμων θα είναι η ίδια με των κρατικών διυλιστηρίων και θα πρέπει να πληρούν απόλυτα τις Αποφάσεις  του Ανωτάτου Χημικού Συμβουλίου, καθώς και των εκάστοτε ισχυουσών σχετικών Αγορανομικών Διατάξεων κατά περίπτωση
Το πετρέλαιο θέρμανσης θα παραδίδεται στις δεξαμενές των Ιδρυμάτων( Γ.Ν.Χ., Κ.Υ. κ Π.Ι.) ενώπιον τριμελούς  επιτροπής που θα οριστεί από την ΔΙΟΙΚΗΤΗ για το Νοσοκομείο και για τα Κέντρα Υγείας από τον Διευθυντή του κάθε  Κέντρου Υγείας.
Ο εφοδιασμός των ασθενοφόρων και οχημάτων του Νοσοκομείου από καύσιμα, θα γίνεται στο πρατήριο του  προμηθευτή , με το ειδικό δελτίο κίνησης που διαθέτει το κάθε όχημα και στο οποίο θα υπογράφεται από τον οδηγό και  τον προμηθευτή για τα λίτρα που χορηγηθήκανε στο όχημα.
Οι συμμετέχοντες μαζί με την οικονομική προσφορά θα καταθέσουν και τις απαιτούμενες άδειες ήτοι:
Α) Λειτουργίας της Επιχείρησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3054/2002
Β) Αδεια κυκλοφορίας των βυτιοφόρων
Γ) Ασφαλιστήριο συμβόλαιο του βυτιοφόρου
Οι προμηθευτές θα πρέπει να διαθέτουν δικό τους βυτιοφόρο για τη μεταφορά του πετρελαίου θέρμανσης ή να εκμισθώ-
νουν ΔΧ βυτιοφόρο. Διαφορετικά μπορούν να πωλούν πετρέλαιο θέρμανσης , μόνο αν προέρχεται από δεξαμενή του
πρατηρίου τους .

 Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν.Χ.
 ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ
ΜΠΙΣΧΙΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ