powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Βαρδινογιάννης Γιάννης : Σωστή η στάση Τσίπρα απέναντι στη διαφθορά. H ιδιοκτησία και η διαχείριση μιας επιτυχημένης παγκόσμιας επιχείρησης αυτόματα δεν σε κατατάσσει στους ολιγάρχες ???

Πρωθυπουργέ Τσίπρα καιρός να υιοθετήσετε της απόψεις του,  ξεκινώντας με το σκάνδαλο των Βαρδινογιάννηδων και των  μοναστηριών,  επί χούντας στη Σιθωνία.
Ας έρθουν οι Βαρδινογιάννηδες στη Σιθωνία , ιδιαίτερα στον Αγ. Νικόλαο να μιλήσουν για τις επιτυχίες της επιχείρησης.
Ο γράφων έχει δουλέψει για μικρό διάστημα στο  παρελθόν σε γκαζάδικο της εταιρείας, και έχει μια εικόνα πως φτιάχτηκαν οι επιτυχημένες παγκοσμίως επιχειρήσεις του Ομίλου. 
Βαρδινογιάννης Γιάννης
«Εχω εμπιστοσύνη στη κυβέρνησή μας και προσωπικά
καλωσορίζω τον τρόπο προσέγγισης όπου το "fair play", οι νόμοι και οι κανονισμοί θα υπερισχύσουν», τόνισε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.
Δηλώσεις στο πρακτορείο Reuters έκανε ο επιχειρηματίας Γιάννης Βαρδινογιάννης αναφορικά με τη νέα ελληνική κυβέρνηση.
Ο επιχειρηματίας μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι σωστή η στάση Τσίπρα να «επιτεθεί ενάντια σε ένα καθεστώς που έπαιξε σημαντικό ρόλο και επηρέασε με αρνητικό και διεφθαρμένο τρόπο το ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον».
Επιπλέον σημείωσε ότι «η αντιμετώπιση της διαφθοράς θα κάνει καλό στην οικονομική ανάπτυξη και στην επιχειρηματική εμπιστοσύνη».
Παράλληλα τόνισε ότι η ιδιοκτησία και η διαχείριση μιας επιτυχημένης παγκόσμιας επιχείρησης αυτόματα δεν σε κατατάσσει στους ολιγάρχες.
Και κατέληξε, λέγοντας ότι «έχω εμπιστοσύνη στη κυβέρνησή μας και προσωπικά καλωσορίζω τον τρόπο προσέγγισης όπου το "fair play", οι νόμοι και οι κανονισμοί θα υπερισχύσουν».

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης (1962) είναι Έλληνας επιχειρηματίας και πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1962 στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι γιος του Βαρδή Βαρδινογιάννη και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.
Φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε οικονομικά στο Vassar College της Νέας Υόρκης.
Από το 1984 εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις του ομίλου Βαρδινογιάννη.
Υπήρξε πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ενώ παραμένει ως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας. Είναι επίσης μέλος της ομάδας σκοποβολής του Παναθηναϊκού.

Κατοικεί στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος με την σουηδικής καταγωγής Μελίσσα Γκρόμελ και έχει τρείς γιούς.