powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Δήμος Αριστοτέλη: Καταδικάζουμε απερίφραστα το γεγονός του εμπρησμού του οχήματος εργαζομένου στα μεταλλεία

Σχετικά με τον εμπρησμό οχήματος εργαζόμενου στα μεταλλεία στα Ν. Ρόδα.
Για άλλη μια φορά, ως Δημοτική Αρχή είμαστε στη δυσάρεστη θέση να αναφέρουμε και να καταδικάσουμε περιστατικό βίας σε βάρος συνδημότη μας, που όπως έχουμε ξαναπεί δυσφημεί τον τόπο μας και στιγματίζει το Δήμο.  Καταδικάζουμε απερίφραστα το γεγονός και δηλώνουμε ότι πρέπει επιτέλους να μπει ένα
τέλος στη δυσάρεστη κατάσταση που βρίσκεται η περιοχή.
Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει άμεσα τις αποφάσεις και να προχωρήσει στις ενέργειες που θα λύσουν το πρόβλημα και συναισθανόμενοι το βάρος της δικής μας ευθύνης για ενότητα, ανεξάρτητα από τις διαφορετικές μας απόψεις, σε σχέση με τη μεταλλευτική δραστηριότητα στην περιοχή, καλούμε όλους τους δημότες, αντιλαμβανόμενοι ότι η ενότητα προκύπτει μόνο με αμοιβαίο σεβασμό στους θεσμούς και τη δημοκρατία, να γυρίσουν την πλάτη σε κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, υβριστικά συνθήματα, καλλιεργούμενη ένταση και σε κάθε προσπάθεια της κάθε μιας πλευράς να ρίξει υποκριτικά το βάρος στην άλλη.
Ανακοινώνουμε επίσης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας μια σειρά πρωτοβουλιών με πρώτη την ευρεία συνάντηση φορέων του Δήμου (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν άμεσα) για την εύρεση κοινά αποδεκτών ενεργειών για την εκτόνωση της κατάστασης.
Είναι απόλυτη ανάγκη, προκειμένου να προχωρήσει μπροστά ο τόπος μας, να επιδείξουμε όλοι μας ομοψυχία και ηρεμία αναζητώντας με το διάλογο τη λύση που θα ξαναενώσει το Δήμο μας. Η τοπική κοινωνία μας δεν αντέχει άλλο διχασμό.

Γραφείο Επικοινωνίας & Δ. Σχέσεων
Δήμου Αριστοτέλη

www.dimosaristoteli.gr/