powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Ημερίδα για τις Νέες Τάσεις και Εργαλεία στον Τουρισμό στο ΠΑ.ΜΑΚ

Ασφυκτικά γεμάτη ήταν την Τρίτη η Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία Ημερίδα για τις Νέες Τάσεις και Εργαλεία στον Τουρισμό. Οι ομιλητές, μέσα από το δικό τους
αντικείμενο εργασίας, ανέπτυξαν τους σύγχρονους τρόπους και εργαλεία που μεγιστοποιούν τα οφέλη των τουριστικών επιχειρήσεων και βελτιώνουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού της Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος.
Ο κ. Χρίστος Βιτζηλαίος, Senior Account Manager της Booking.com, αφού παρουσίασε την εξέλιξη και την γιγάντωση της εταιρείας Booking.com,ανέλυσε τα πλεονεκτήματα τόσο των πελατών όσο και των ξενοδοχείων/καταλυμάτων από την πραγματοποίηση κρατήσεων μέσω της Booking.com
Ακόμη, σκιαγράφησε τις νέες τάσεις που δείχνουν αύξηση
στις κρατήσεις τελευταίας στιγμής και στα early bookings, ενώ κινούνται σταθερά ανοδικά οι κρατήσεις που γίνονται από φορητές συσκευές (κινητά, tablets). 
Ο Γιώργος Φάσσας, ιδρυτής της HeadinBeds τόνισε ανάμεσα στα άλλα, τη σημασία της καλύτερης διαχείρισης των απευθείας πωλήσεων για τα ξενοδοχεία, την ανάγκη του εύκολα προσβάσιμου website, του εργαλείου του live chat και της άμεσης εξεύρεσης λύσεων στα όποια προβλήματα ανακύπτουν. 
Ο κ. Ανέστης Αναστασίου, ιδρυτής της ΑΑ+Partners, παρότρυνε τους φοιτητές να μη διστάσουν να εργαστούν σε κατώτερες ιεραρχικά θέσεις στις τουριστικές επιχειρήσεις, προκειμένου να μπουν καταρχήν στο χώρο και να κερδίσουν εμπειρία και γνώση για το πώς λειτουργούν.
Ο κ. Δημήτρης Φροσύνης, CEO της Hotel-Feedback παρουσίασε το λογισμικό που ανέπτυξε η εταιρεία του για την καλύτερη αξιοποίηση των στοιχείων που προκύπτουν από τις κριτικές και αξιολογήσεις του ξενοδοχείου από τους πελάτες. 
Η Κ.Τζιβιτζίδου, Project Manager και ο κ. Πιλπιλίδης, Web Designer & Developer της Hopwave, μίλησαν για την online πλατφόρμα που δημιούργησαν με σκοπό την εύρεση όλων των δυνατών τρόπων μετακίνησης από νησί σε νησί.


Omorfa Taxidia