powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Αυλαία για το Φεστιβάλ Θάλασσας 2016 Δήμου Νέας Προποντίδας και των παράλληλων εκδηλώσεων και εκδηλώσεων πλατείας

Με την ποιότητα και την αγάπη για τον Πολιτισμό σε πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως άλλωστε του αρμόζει, ολοκληρώθηκε για φέτος το Φεστιβάλ Θάλασσας 2016 του Δήμου Νέας Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας και μαζί οι παράλληλες εκδηλώσεις και οι
εκδηλώσεις πλατείας του Φεστιβάλ.
Και φέτος, όπως και τα 18 χρόνια ύπαρξης του Φεστιβάλ, φιλοξενήθηκαν αξιόλογες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, με διάσημους καλλιτέχνες, προσφέροντας διασκέδαση και ψυχαγωγία στους Δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου μας.
Παράλληλα για 2η συνεχόμενη χρονιά, κάθε εβδομάδα στις κεντρικές πλατείες των Δημοτικών Κοινοτήτων, μουσικές συναυλίες και χορευτικές παραστάσεις προσέφεραν διασκέδαση και αγκαλιάστηκαν από τους πολίτες που γέμιζαν ασφυκτικά κάθε φορά τις πλατείες.
Επίσης μουσικές συναυλίες πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο και πλήρες πρόγραμμα ποιοτικής διασκέδασης.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν για την απόλυτη επιτυχία του Φεστιβάλ, υπαλλήλους και εθελοντές και ιδιαίτερα τους πολίτες για την τεράστια συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Θάλασσας 2016.

Ο Δήμαρχος

Εμμανουήλ Καρράς