powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

«Σφαγή» στο facebook του Πολάκη με πρώην στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ! «Θα γραφεί στην ιστορία»- «Τι λες ρε πολιτικό νούμερο Πολάκη»

Σφοδρή αντιπαράθεση είχε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μέσω του λογαριασμού του στο facebook με το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και νυν της Λαϊκής Ενότητας Βασίλη Πριμικήρη με αφορμή τα όσα συνέβησαν χθες το απόγευμα στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής με την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα.
Ειδικότερα, ο κ. Πολάκης δημοσιεύοντας την είδηση για την ομιλία του Αλ. Τσίπρα στην Καισαριανή, σχολίασε: «Αυτό θα το γράψει η ιστορία… Τη στάση του δημάρχου και την «κινητοποίηση» Ανταρσύα και Σια ,όχι».


Ακολούθησε απάντηση σε πολύ υψηλούς τόνους από τον Βασίλη Πριμικήρη: «Τι είναι αυτά που λες ρε πολιτικό νούμερο Πολάκη. Με ΜΑΤ και χημικά δεν τιμάς την μνήμη τις θυσίες και τους αγώνες της αριστεράς και των κομμουνιστών…..Ντροπή».
Και εν συνεχεία… πόλεμος:
Πολάκης: «Πριμικηρη εχω κανει αρκετή υπομονή με τη πάρτη σου σεβόμενος κάποια πράγματα .Το ποιος είναι νούμερο δες τον καθρέπτη σου και τη λαϊκή σας απήχηση και θα το καταλάβεις .Οταν η ανυπαρξία πολιτικής γραμμής στους σημερινούς καιρούς οδηγεί στο να κανεις κινητοποίηση ενδοαριστερού εμφυλίου για να αποδείξεις ότι υπάρχεις ,τη στιγμή που ικανοποιείται ενα μεγαλο και παλιό αίτημα της καιςαριανης ,τότε είσαι για κλάμματα η για ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ .ΥΓ μην συνεχίσεις ,έφυγες την άλλη στιγμή…».
Πριμικήρης: «Ποιόν απειλείς ρε πολιτικό νούμερο μιλάς με έναν άνθρωπο που εκλέχθηκε σε πέντε συνέδρια του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ στην ηγεσία της ριζοσπαστικής αριστεράς ενώ εσύ δεν πέρασες ούτε απ΄ έξω. Ποιος νομίζεις οτι είσαι . Μην τολμήσεις και βρεθείς μπροστά μου τραμπούκε. Εγώ πάντα πάλεψα για την κοινή δράση και την ενότητα της αριστεράς και όχι για εμφύλιο. Εσύ και κάτι σαν εσένα δεν ανήκουν στο χώρο της αριστεράς . Σου υπενθυμίζω ότι εκτός από την δεξιά υπάρχει και η δεξιά πολιτική που προωθείς εσύ σήμερα. Δεν θα ξέρεις από που να φύγεις. Κτυπάτε τον κόσμο στην Καισαριανή ντροπή σας…».
Πολάκης: «Basilis Primikiris είσαι ενα είδος γραφειοκράτη που πάντα απεχθανομουν .Δεν απειλώ απαντώ. Εγώ δεν εκλέχθηκα σε κανένα συνέδριο ,αλλα τα ποσοστά που έπαιρνα ως παράταξη ,στο πανεπιςτημιο,στο συνδικαλιστικό μου χωρο ,στο δήμο δε θα μπορέσεις να τα δεις σε τρεις ζωές .Γι αυτό το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία».