powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Eνημέρωση επιχειρηματιών του Ν. Μαρμαρά που δραστηροποιούνται στον τομέα του Τουρισμού 7-11-16

Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση στους επιχειρηματίες του Ν. Μαρμαρά που δραστηροποιούνται στον τομέα του Τουρισμού (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενώνες, camping,εμπορικά καταστήματα και καταστήματα του υγειονομικού ενδιαφέροντος) στο Κοινοτικό Κατάστημα του Ν. Μαρμαρά από την Πρόεδρο του Ομίλου Sigma Media Producer, κυρία Στάμου Σοφία.

Σκοπός της ενημέρωσης είναι η τουριστική προβολή του τόπου μας και γενικότερα του Δήμου Σιθωνίας και της Χαλκιδικής, στο διαδίκτυο και σε Πρεσβείες του εξωτερικού.
Πρόκειται για μια σοβαρότατη προσπάθεια ανάδειξης του τουριστικού μας προϊόντος, η προβολή του οποίου είναι απαραίτητη για να μπορέσει ο τόπος μας να διεκδικήσει περισσότερα και ποιοτικότερα αποτελέσματα στην προσέλκυση επισκεπτών καθώς και να αξιοποιήσει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα με εναλλακτικές μορφές τουρισμού, ώστε να επιτευχθεί η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.
Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης και του έντονου ανταγωνισμού, η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω στον τομέα του τουρισμού που αποτελεί τον κύριο μοχλό οικονομικής ανάπτυξης του Ν. Μαρμαρά.


Δημοτική Κοινότητα Ν.Μαρμαρά