powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

.Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες των ατόμων με αναπηρία στο Φεστιβάλ Δραστηριοτήτων Δήμου Ν.Προποντίδας ατόμων με αναπηρία (pics).

Μεγάλη συγκίνηση αλλά και δύναμη και αισιοδοξία μας μετέδωσαν τα άτομα με αναπηρία, το απόγευμα της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου στο 1ο Φεστιβάλ Δραστηριοτήτων Δήμου Ν.Προποντίδας ατόμων με αναπηρία με τίτλο “Εγώ εκφράζομαι – Εσύ συνεργάζεσαι –
Μαζί δημιουργούμε” που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Ν.Μουδανιών και παρουσιάστηκε το έργο και οι δραστηριότητες των δομών ατόμων με αναπηρία που λειτουργούν στο Δήμο Ν.Προποντίδας αλλά και Συλλόγων – Φορέων που δραστηριοποιούνταν στην ευρύτερη περιοχή μας.
Συμμετείχαν τα άτομα με αναπηρία από το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Πορταριάς Δήμου Ν.Προποντίδας, το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Ν.Καλλλικράτειας Δήμου Ν.Προποντίδας, το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ν.Προποντίδας, το ΕΕΕΕ Ν.Ποτίδαιας και από τον Αθλητικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης “Ο Φίλιππος”.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Ν.Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς ανέφερε πως με όλες τις δομές για άτομα με αναπηρία που λειτουργούν στο Δήμο Ν.Προποντίδας δείχνουμε έμπρακτα τη μέριμνα και τη στήριξη αυτών των ατόμων και των οικογενειών τους.
Φιλοδοξία μας είναι το Φεστιβάλ Δραστηριοτήτων του Δήμου Ν.Προποντίδας ατόμων με αναπηρία να αποτελέσει θεσμό ευαισθησίας και ανθρωπιάς, δίνοντας την ευκαιρία στα άτομα με αναπηρία να παρουσιάζουν τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους και με αυτό τον τρόπο να συμβάλλουμε στην κοινωνικοποίησή τους.
Ευχαριστούμε τους γονείς, το εκπαιδευτικό προσωπικό των δομών ατόμων με αναπηρία του Δήμου Ν.Προποντίδας και τους εθελοντές που όλοι μαζί εργάστηκαν για την επιτυχία του Φεστιβάλ.

Ο Δήμαρχος 
Εμμανουήλ Καρράς