powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Έλεος ! Έρχεται ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη πρέπει να αναστέλλονται τα έργα .

Την αναστολή των εργασιών συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά πάλι που είχαν προγραμματιστεί για την Πέμπτη ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΚΜ.Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της, οι εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά αναστέλλονται λόγω της... επίσκεψης του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.
Τα Νέα της Σιθωνίας έγραψαν  στις  22-9-17 για την αναστολή
των έργων  . Τότε δικαιολογία ήταν ο Πατριάρχης αλλά περίμεναν τον Τσίπρα στο Άγ. Όροςκαι φυσικά θα περνούσε από το γραφείο στη Θεσσαλονίκη)..η επίσκεψη στο Όρος  είχε άλλη εξέλιξη και  για τους δύο ..
Τελικά  ο Τσίπρας γίνεται το αφεντικό της Θεσσαλονίκης ; Έκανε γραφείο Πρωθυπουργικό ..΄πήρε ΠΑΟΚ΄ πήρε ΟΑΣΘ 'κaτασκευάζει  το μετρό'  και ..βλέπουμε και για το λιμάνι το ποσοστό ..


Ω,ω, Ελάντα μου!! Αναβάλλονται οι εργασίες στην Μουδανιών την επόμενη βδομάδα λόγω επίσκεψης Πατριάρχη στο Αγ.Όρος και ίσως και Τσίπρα.

Μυαλό δεν βάζουν 
Αναβάλλονται οι εργασίες συντήρησης της οδού Λαγκαδά και της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, που είχαν προγραμματιστεί να εκτελεστούν τη άλλη εβδομάδα  , επειδή θα επισκεφθεί ο Πατριάρχης το Άγιον Όρος. Βέβαια  σύμφωνα με πληροφορίες  αναμένεται και επίσκεψη Τσίπρα  την επόμενη Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου,  και σταματούν τα έργα !!

Η Ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρ. Μακεδονίας.
Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εργασίες συντήρησης της οδού Λαγκαδά και της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, που είχαν προγραμματιστεί να εκτελεστούν από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, αναστέλλονται έως και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, λόγω της επίσκεψης της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου