powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Συνελήφθησαν πάλι στη Χαλκιδική για μικροποσότητες ναρκωτικών και ο ‹ναρκέμπορος› για 2.1 τόνους ηρωίνης παραμένει ελεύθερος !!

Συνελήφθησαν για 28 χαπάκια έκστασης που βρέθηκαν στην κατοχή σε όχημα που επέβαιναν , 1.4 γραμμάρια κάνναβης και 8.6 γραμμάρια στο σπίτι !!  
Ενώ βλέπουμε ότι  το  Μαξίμου προβαίνει σε χαρακτηρισμούς τύπου «ναρκέμπορας» o Μαρινάκης για  2.1 τόνους  ηρωίνης  στο «Noor One», και παραμένει ελεύθερος , στη Χαλκιδική ερωτηματικά προκαλούν  οι  συλλήψεις για λίγα γραμμάρια κάνναβης  , 
δίνουν στη δημοσιότητα  φωτογραφίες με καλλιέργειες σε γλάστρες   μικροποσότητας δενδρυλλίων,  και αμφισβητούμενο σε κατοχή αμφορέα με σπασμένα κομμάτια κεραμικών που ίσως είναι και κιούπια παλιά για  ' λίγδα';


Μήπως άραγε αυτά είναι  'υπερβολή' και έχει σχέση με τις πληροφορορίες για κατάργηση των Τμημάτων Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ;

Η Νέα σύλληψη

Στη σύλληψη δύο Ελλήνων, ενός 21χρονου και ενός 23χρονου προχώρησαν εχθές το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής (Καλύβες) αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τ.Α. Πολυγύρου, καθώς στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν χάπια έκσταση και μαριχουάνα.

Πιο συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή του 23χρονου και κατασχέθηκαν 28 ναρκωτικά δισκία έκσταση, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 1,4 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 23χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 8,6 γραμμαρίων.

Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν.