powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Η Διοίκηση του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής ενημερώνει τους συμμετέχοντες της προκήρυξης 3Κ/2018 ΑΣΕΠ των Δήμων Χαλκιδικής-Πίνακες

Δελτίο Τύπου
Η Διοίκηση του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής μετά τα  ΠΡΟΣΩΡΙΝΆ αποτελέσματα, εύχεται αρχικώς συγχαρητήρια σε όλους όσους έχουν επιτύχει στους προσωρινούς πίνακες της 3Κ/2018.
Οι επιτυχόντες θα πρέπει να βρίσκονται την Δευτέρα στο
Δημαρχείο ή στις κοινότητες για να υπογράψουν τις νέες συμβάσεις εφόσον αποδέχονται την θέση.

Μπορούν αρχικά να μην αποδεχθούν την θέση, κατοχυρώνοντας την με υπεύθυνη δήλωση που θα τους ζητηθεί από τον φορέα τον οποίο έχει ΠΡΟΣΩΡΙΝΆ επιτύχει, αναμένοντας τους οριστικούς πίνακες διοριστέων, ΧΩΡΊΣ να καλυφθεί η θέση του από άλλον υποψήφιο στους προσωρινούς πίνακες και έως ότου αναρτηθούν οι ΟΡΙΣΤΙΚΟΊ πίνακες διοριστέων.

Τονίζει ότι θα πρέπει να υπογραφούν οι νέες συμβάσεις για να αρχίσουν την εργασία τους οι προσωρινά επιτυχόντες της 3Κ/2018. Σε καμία περίπτωση δεν νοείται να εργαστεί συνάδελφος ΧΩΡΊΣ να έχει σύμβαση στον Δήμο Σιθωνίας.

Καλούμε τους συναδέλφους που έχουν μείνει εκτός να προβούν σε Ενστάσεις εφόσον πιστεύουν ότι έχουν αδικηθεί στην ανάρτηση των προσωρινών αποτελεσμάτων Δ.Ε. & Υ.Ε.

Σύμφωνα με την 3Κ/2018 (σελ. 328-365), 'Κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ΕΝΣΤΆΣΕΩΣ μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών που αρχίζει από την επόμενη της κατά τα ανωτέρω καταχώρισής τους στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr). Επιπλέον, η προθεσμία αυτή ορίζεται και αναφέρεται ρητώς τόσο στην οικεία καταχώριση στον διαδικτυακό τόπο του Α.Σ.Ε.Π. όσο και στη σχετική ανακοίνωση στον τύπο.
Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π.,
στην ακόλουθη διεύθυνση:

Ένσταση για την
Προκήρυξη 3Κ/2018
Κατηγορία: Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή
Υ.Ε.
T.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax) (210-6400241, 210-6400686) ή μέσω
ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) (prosl.enstasi@asep.gr).
Στην ένσταση επισυνάπτεται και παράβολο είκοσι ευρώ (20€), άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται.

΄Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕ & ΥΕ κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 2 Απριλίου 2018, ημέρα Δευτέρα, έως και την πάροδο της 11ης Απριλίου 2018, ημέρας Τετάρτης.'
Κλείνοντας τονίζουμε ότι η Κυβέρνηση έδειξε τον δρόμο τις ανεργίας σε χιλιάδες συμβασιούχους.
Μόνο φωτογραφική δεν ήταν η προκήρυξη όπως βιάστηκαν αρκετοί να κρίνουν, διότι τεράστιος αριθμός συμβασιούχων - παρατασιούχων που δούλευαν στον Δήμο Σιθωνίας έμεινε εκτός και συγκεκριμένα από τους εκατόν έντεκα (111) συμβασιούχους παρέμειναν μόνον δεκαέξι (16) σύμφωνα με όλα όσα έχουν δηλώσει στην ηλεκτρονική αίτηση.
Σίγουρα μετά τις ενστάσεις θα υπάρξουν ανακατατάξεις στην οριστικοποίηση των πινάκων.
Η Διοίκηση ενημερώνει τα μέλη ό,τι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμη και συνδικαλιστική ενέργεια για την διασφάλιση της εργασίας των συναδέλφων που έμειναν εκτός προσωρινών πινάκων.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Παπαργύρης Αναστάσιος
Ο Γεν. Γραμματέας Τζίτζιος Τριαντάφυλλος


ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Η Διοίκηση του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής αναρτά σε ειδικά link τα ΠΡΟΣΩΡΙΝΆ αποτελέσματα Υ.Ε. (των Δήμων Σιθωνίας, Πολυγύρου, Νέας Προποντίδας και Αριστοτέλη Χαλκιδικής) της προκήρυξης 3Κ/2018 καθώς και όλα τα ΠΡΟΣΩΡΙΝΆ αποτελέσματα κάθε Δήμου.
*Δήμος Σιθωνίας


*Δήμος Πολυγύρου


*Δήμος Προποντίδας
*Δήμος Αριστοτέλη
*ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΈΣΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΉΣ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ ΕΠΙΛΈΞΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ LINK

ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ σελ: 328 της προκήρυξης 3Κ/2018
''..Κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών που αρχίζει από την επόμενη της κατά τα ανωτέρω καταχώρισής τους στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr). Επιπλέον, η προθεσμία αυτή ορίζεται και αναφέρεται ρητώς τόσο στην οικεία καταχώριση στον διαδικτυακό τόπο του Α.Σ.Ε.Π. όσο και στη σχετική ανακοίνωση στον τύπο.
Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π.,
στην ακόλουθη διεύθυνση:...''

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Παπαργύρης Αναστάσιος
Ο Γεν. Γραμματέας Τζίτζιος Τριαντάφυλλος