powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώσεις ενόψη της έναρξης των πρωταθλημάτων 24-7-14

http://www.epshalkidikis.gr/

1) Kατάρτιση Πρρογραμματος Αγώνων
2) Και στη Β΄ υποχρεωτικά δυο 20άρηδες
3) Λήξη αποδεσμεύσεων - υποσχετικών - μετεγγραφών 
4) Προκηρύξεις περιόδου 2014-2015
24.07.14
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ
Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ενόψη της έναρξης των πρωταθλημάτων, γνωστοποιεί στα σωματεία - μέλη της, ιδιαίτερα δε σε αυτά με νέα διοικητικά συμβούλια, ότι το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων θα εκδίδεται συνήθως για τέσσερις ( 4 ) αγωνιστικές ημέρες, θα ανακοινώνεται συνήθως ημέρα Δευτέρα θα αφορά στις επόμενες 4 αγωνιστικές και θα αναρτάται στην ιστοσελίδα της ένωσης.
Ουδεμία αλλαγή ή τροποποίηση θα γίνεται στο πρόγραμμα, αφότου αυτό έχει ανακοινωθεί μέσω του επίσημου site της ένωσης.
 Αιτήματα αναφορικά με το πρόγραμμα, θα λαμβάνονται υπόψη, από την αρμόδια επιτροπή, εφόσον έχουν υποβληθεί εγκαίρως ( δηλαδή πριν την επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος στην ιστοσελίδα της ένωσης ), εγγράφως ( στο fax 23710 24169 ) και αιτιολογημένα.
 Μέχρι την έναρξη και της Γ΄ Ερ. κατηγορίας που θα γίνει στις 27-28 Σεπ. 2014, το πρόγραμμα θα εκδίδεται για μια αγωνιστική.
Και στη Β΄ υποχρεωτικά δυο 20άρηδες
Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής εφιστά την προσοχή των σωματείων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β΄ Ερ. κατηγορίας, ότι από φέτος επεκτείνεται και στη Β΄ Ερ. κατηγορία το
μέτρο της υποχρεωτικής συμμετοχής στην ενδεκάδα κάθε ομάδας, δυο ποδοσφαιριστών κάτω των είκοσι ετών, ήτοι γεννημένοι το έτος 1994 και μεταγενέστερα και σε ολόκληρη τη διάρκεια του
αγώνα.
 Για το λόγο αυτό, καλούνται τα σωματεία της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας να λάβουν υπόψη τους την ως άνω διάταξη της προκήρυξης, κατά τη στελέχωση της ομάδας τους σε έμψυχο υλικό ενόψη της νέας περιόδου.

Λήξη αποδεσμεύσεων - υποσχετικών - μετεγγραφών
Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής προτρέπει τα σωματεία - μέλη της να επισπεύσουν την υποβολή των αποδεσμεύσεων ή υποσχετικών που πιθανόν έχουν και οπωσδήποτε να τις υποβάλουν στην ένωση όχι πέραν της Τετάρτης 30 Ιουλίου 2014, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος απόρριψης αυτών. Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση εκπρόθεσμης αποστολής αίτησης στην ΕΠΟ, η αίτηση αυτή απορρίπτεται από την Ομοσπονδία.

Προκηρύξεις περιόδου 2014-2015
Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι οι προκηρύξεις της νέας αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015 ( πρωταθλημάτων Α΄, Β΄ και Γ΄ Ερ. κατηγορίας, Κυπέλλου Χαλκιδικής και πρωταθλήματος Νέων ) έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης, στην ενότητα "προκηρύξεις" ( πρωταθλημάτων, Κυπέλλου, Τμημ. υποδομής ).
Δηλώσεις συμμετοχής για πρωτάθλημα - Κύπελλο μέχρι την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014. Για πρωτάθλημα Νέων μέχρι Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014.