powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Ο... τεχνοκράτης Χαρδούβελης κάνει και ρουσφέτια. Βόλεψε την «ιδιαιτέρα» του στις Βρυξέλλες με ετήσιες αποδοχές 72000 ευρώ.


Στις Βρυξέλλες και στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στέλνει για μία τριετία ο Γκίκας Χαρδούβελης την επικεφαλής του ιδιαίτερου γραφείου του, Αναστασία Ρόβα. 

Η απόφαση, που δημοσιεύτηκε νωρίς το πρωί της 31ης Δεκεμβρίου 2014 στη Διαύγεια, λίγες ώρες μετά την προκήρυξη των εκλογών, επικυρώνει ότι η Αν. Ρόβα από τη γραμματεία του υπουργού Οικονομικών θα βρεθεί στη Μονάδα Οικονομικής και Δημοσιονομικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης έως και το τέλος του 2017, με ετήσιες απολαβές 72.000 ευρώ, τα οποία θα πληρώνει το
ελληνικό κράτος. 
Τέσσερις υπουργοί κινήθηκαν ταχύτατα μέσα στις γιορτές και κυρίως μετά το ναυάγιο της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την προκήρυξη των εκλογών, ώστε να διασφαλιστεί η επαγγελματική και οικονομική αναβάθμιση της Αν. Ρόβα με τη μετάταξή της από τον κλάδο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της 4ης Διεύθυνσης Προσωπικού της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής, όπου ήταν η τελευταία οργανική της θέση, στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στις Βρυξέλλες, στη Μονάδα Οικονομικής και Δημοσιονομικής Πολιτικής. 

www.real.gr/