powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

«Αναστατώνεται» η Στανίση με τον Γκλέτσο.

Ένας αναποφάσιστος λιγότερο! Βρήκα τι θα ψηφίσω...
Υποψήφια βουλευτής με την «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου κατεβαίνει η δημοφιλής αοιδός. «Με χαρά καλοσωρίζουμε τη μεγάλη τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση ως υποψήφια στο νομό Ημαθίας» δήλωσε ο αρχηγός του κόμματος επισκιάζοντας με την κίνησή του αυτή κάθε άλλο πολιτικό γεγονός (και υποψήφιο, φυσικά) των τελευταίων ημερών.
Η κυρία Στανίση δεν έκανε δηλώσεις αλλά μιλούν γι' αυτή τα τραγούδια της.
Καταρχάς πιάνει τη θρησκεία«Άγιε μου Σώστη, σώσε με, την αγαπάω, νιώσε με».
Αλλά και τον έρωτα, κάτι το απαραίτητο ακόμα και στην
πολιτική: «Αναστατώνομαι, αναστατώνομαι, μαζί σου, μάτια μου, απογειώνομαι. Αναστατώνομαι, αναστατώνομαι, όλα τα παρατάω και ξεσηκώνομαι».
Μάλλον δε, συμφωνεί με τον Θόδωρο Πάγκαλο, πως όλοι φταίμε για την τωρινή κατάσταση (δώστε βάση στο «κόστισε»): «Αψυχολόγητα επάνω σ’ ένα πείσμα μας τον εαυτό μας επιπόλαια τον βλάψαμε. Αν θες λογάριασε κι εσύ αυτό το κρίμα μας, πόσο μας κόστισε και πόσο κλάψαμε».
Αφήνει δε υπονοούμενα και για μελλοντικές εξεταστικές επιτροπές«Όλα τα σκάνδαλά σου έχουν καταγραφεί, άλλα μες στο μυαλό μου κι άλλα σ’ ένα χαρτί. Πάρε λοιπόν τους τόκους και το κεφάλαιό σου κι άντε καλέ να κάνεις έρωτα μοναχός σου».
Κι ένα ακόμα που δεν το καταλαβαίνουμε, αλλά κάτι θα ξέρει η ποιήτρια«Τράβα τράβα το σκοινί κάποια ώρα σπάει, είναι κι η υπομονή δέντρο που λυγάει».