powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Προκήρυξη 45ου Διεθνούς Κολυμβητικού Διάπλου Τορωναίου Κόλπου Σάββατο 18 Ιουλίου 2015.

Φωτο Αρχείο
Η Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης ‘Ο ΣΙΘΩΝ’ προκηρύσσει τον 45ο κολυμβητικό διάπλου του Τορωναίου Κόλπου, στην Νικήτη Χαλκιδικής το Σάββατο 18 Ιουλίου 2015.
Είναι πλέον γνωστό στο πανελλήνιο ότι η εκδήλωση αυτή είναι μια προσπάθεια διάδοσης του πραγματικού αθλητικού ιδεώδους μακριά από τις σκοπιμότητες του πρωταθλητισμού, έτσι όπως μας το κληροδότησαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας.
Οι κολυμβητές θα διανύσουν την απόσταση των 26  Κm  από την Καλλιθέα της Κασσάνδρας στην Νικήτη της Σιθωνίας
χωρίς να χρησιμοποιήσουν πτερύγια ή άλλα βοηθητικά μέσα πλεύσης. Για την ασφάλειά τους θα συνοδεύονται από μηχανοκίνητες βάρκες και ταχύπλοα σκάφη που διαθέτουν ασύρματη επικοινωνία.
Μπορούν να λάβουν μέρος κολυμβητές και κολυμβήτριες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό αφού στείλουν έγγραφη δήλωσή τους μέχρι 30 Μαΐου 2015 στην ταχυδρομική διεύθυνση: Ε.Ε.Ν.Ν. ‘Ο ΣΙΘΩΝ’ ΤΚ 63088 Νικήτη Χαλκιδικής υπεύθυνου Μιχάλα Γεώργιο ή με e-mail: vpsithon@yahoo.gr . Οι αιτήσεις που θα γίνονται δεκτές θα πρέπει να έχουν ημερομηνία αποστολής είτε e-mail είτε ταχυδρομείου  μέχρι την 30η Μαΐου 2015. Ο αριθμός τους δεν μπορεί να ξεπερνά τους 20. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τον παραπάνω αριθμό η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από την οργανωτική επιτροπή με βάση τη συμμετοχή τους σε διάφορα αθλήματα δίνοντας προτεραιότητα στις διακρίσεις τους στο υγρό στοιχείο, καθώς και την ανάγκη διατήρησης του διεθνούς χαρακτήρα του αγώνα. 
Οι κολυμβητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα έχουν δικαίωμα από 1-2 το πολύ συνοδούς που θα είναι στο σκάφος συνοδείας και μόνο έναν που θα μετέχει στην φιλοξενία η οποία αφορά τις 2 διανυκτερεύσεις.
Είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν οι ίδιοι ή ο συνοδός τους το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας στην ενημέρωση των αθλητών για την πορεία, τις καιρικές συνθήκες και τους κανονισμούς του αγώνα.
Εξαιτίας τις δύσκολης οικονομικής κατάστασης, οι επιλαχόντες θα έχουν υποχρεωτική συμμετοχή με το ποσό των 100 ευρώ. Η ταμειακή τους εξόφληση θα πρέπει να γίνει μία εβδομάδα πριν τον αγώνα με κατάθεση σε λογαριασμό της Εκπολιτιστικής Εταιρείας Νέων Νικήτης ο «Σίθων», τον οποίο θα λάβουν μετά την έγκριση τους για την συμμετοχή τους στον αγώνα είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail.
Οι αθλητές θα ειδοποιηθούν μέχρι την 15η Ιουνίου 2015.
 Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι υγιείς, πράγμα που να πιστοποιείται από πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση, που θα προσκομίσουν απαραιτήτως στους διοργανωτές έως τις 5 Ιουλίου 2015. Επισημαίνεται ότι ο αθλητής που δεν θα προσκομίσει ιατρική βεβαίωση δε θα συμμετάσχει στον  αγώνα.

Με εκτίμηση 
Για το Δ.Σ. 
Η Πρόεδρος
ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ