powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Δήμος Σιθωνίας: Ξεκίνησαν οι εξετάσεις στο κινητό Πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»

Ο  Εθελοντικός  Οργανισμός  “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” του Δήμου Σιθωνίας, τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Χαλκιδικής, το Γεν.Νοσοκομείο Χαλκιδικής, το  Κ.Υ  Αγ.Νικολάου, τη Δ/νση  Α/θμιας  Εκπαίδευσης Ν.Χαλκιδικής, πραγματοποιεί Δράση
Προληπτικής Ιατρικής  για τα παιδιά του Δήμου Σιθωνίας.
Το κινητό Πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», το οποίο στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς θα βρίσκεται στη Νικήτη (Στάση Λεωφορείων) από σήμερα 23 έως 26 Μαρτίου και στις 27-28 στο Ν.Μαρμαρά (δίπλα στο κοινοτικό κατάστημα).
Τα παιδιά που θα προσέλθουν ύστερα από την ενημέρωση που είχαν στα σχολεία τους, με σύμφωνη γνώμη πάντα και την συνοδεία των γονέων τους, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από ιατρικό έλεγχο (παιδιατρικό, οφθαλμολογικό, οδοντιατρικό) από τις 9:00 π.μ έως τις 16:00 μ.μ.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η πραγματοποίηση προληπτικών εξετάσεων με στόχο την παροχή  πρόληψης, την έγκαιρη διάγνωση παθήσεων της παιδικής ηλικίας και την καθοδήγησή τους για την σωστή αντιμετώπιση τους, την ενημέρωση των παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών για την σημασία της πρόληψης και την στήριξη των ευπαθών ομάδων και όχι μόνο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ:
2375020152 και 6972254462 κ. Καρακυριαζής Κων/νος.
www.dimossithonias.gr