powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Ξεκίνησαν σήμερα οι ιστιοδρομίες της Regata 2015 , διοργάνωση του Ναυτικού Συνδέσμου Όρμου Παναγίας, για σκάφη ανοιχτής Θάλασσας (5-9-15)

φωτο Xrhstos Prouflias 

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΡΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ διοργανώνει την 4η REGATTA του ΔΙΑΠΟΡΟΥ στη θαλάσσια περιοχή του Σιγγιτικού κόλπου μεταξύ των νησιών του Διαπόρου 
της Αμουλιανής καιΠυργαδικίων. Στη REGATTA σήμερα συμμετάσχουν όλα τα ιστιοφόρα ανοιχτής θαλάσσης που πληρούν τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται.








Η θαλάσσια περιοχή του Ορμου Παναγίας (Σιθωνία, Χαλκιδική) θα δεχτεί στα μοναδικής ομορφιάς νερά της την επόμενη διοργάνωση του Diaporos Regatta. Αρχικά, στο τέλος ενός "επεισοδιακού" ελληνικού καλοκαιριού, συγκεκριμένα το τριήμερο 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου ο Ναυτικός Σύνδεσμος Ορμου Παναγιάς θα προσφέρει στους λάτρεις της Ιστιοπλοϊας Ανοικτής Θάλασσας την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους -όσο και των σκαφών τους- στον μαγευτικό βόρειο Συγγιτικό κόλπο απολαμβάνοντας συγχρόνως τις πολύ καλές υποδομές που διαθέτει η περιοχή. Μία μοναδική ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες σκαφών να δώσουν υπεραξία στη συμμετοχή τους σε ένα αγώνα που κάθε χρόνο χαρακτηρίζεται από όλο και περισσότερες συμμετοχές και ευχαριστημένους ιστιοπλόους!
 Αμέσως μετά, στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το σκέλος του Diaporos Regatta που αφορά τα σκάφη τριγώνου (windsurf DII, optimist, Laser, catamaran & open). Για την κατηγορία DII μάλιστα, αυτή θα είναι και η πρώτη της διεθνή διοργάνωση, μία αναγνώριση στην ελληνική προσπάθεια του ΝΑ.ΣΥ.Ο.Π. για την αναγέννηση της κλάσης από την παγκόσμια ομοσπονδία! Κι εδώ βέβαια ισχύει ο συγκλονιστικός συνδυασμός αγώνων σε ένα "χαλαρό", όσο και πανέμορφο περιβάλλον που θα ενθουσιάσει αθλητές και συνοδούς. Ευχαριστούμε τους χορηγούς του Diaporos Regatta: INTERLIFE Aσφαλιστική, ORMOS Travel cruising services, Diaporos Sailing daily cruises, Lacara camping, Giannelis fish tavern, AΡΙΣΤΟΣ fish restaurant, NAUTILUS rent boats, Βασιλικός μεζεδοπωλείον και Dizzy Rock bar.
 Οι αγώνες γίνονται κάτω από την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σιθωνίας (ΔΗ.ΚΕ.Σ.) και με την συνδιοργάνωτική βοήθεια του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης (Ν.Ο.Θ.) Σας περιμένουμε όλους στη Ρεγγάτα του Διαπόρου 2015 για μία ολοκληρωμένη ιστιοπλοίκή εμπειρία!

Ναυτικός Σύνδεσμος Όρμου Παναγίας ,   Αγ.Νικολάου Χαλκιδικής