powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Η Ενωτική Κίνηση για την 'Ανατροπή στο Πολύγυρο" ενημέρωση στη Μεταμόρφωση

 Δελτίο Τύπου 14/7/2016
Η Ενωτική κίνηση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον Δήμο Πολυγύρου, στο πλαίσιο των περιοδειών της στα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου, επισκέφτηκε την Μεταμόρφωση. Η αντιπροσωπεία αποτελούμενη απο τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Τάσο Κανταρά, τον δημοτικό σύμβουλο Αργύρη Τσινά και τον σύμβουλο της δημοτικής κοινότητας
Γαλάτιστας Βασίλη Μαλάκο, συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες της Μεταμόρφωσης, για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια μετέβη στο κοινοτικό κατάστημα, όπου ο Πρόεδρος Γιάννης Καγιακεισίδης και ο Τοπικός σύμβουλος της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Γιώργος Ζανάκος, παρουσία πολλών κατοίκων ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία για τα ιδιαίτερα προβλήματα που απασχολουν το διαμέρισμα και την περιοχή. Το χρόνιο πρόβλημα της ιδιοκτησίας, το αποχετευτικό, την εγκατελελειμμένη παραλιακή, την έλλειψη φωτισμού στο πάρκο και στην κεντρική διασταυρωση (ευθύνη της ΔΕΣΕ). Την έλλειψη κάδων και λαμπτήρων.Τα μηχανήματα καθαρισμού των ακτών που μάταια τα ψάχνουν. Την έλλειψη προσωπικού.

 
Τέλος, το πρόβλημα που πέραν των άλλων απασχόλησε ιδιαίτερα την σύσκεψη, ήταν η απόφαση του τοπικού συμβουλίου να ισχύσει η πεζοδρόμηση της κεντρικής οδού τις απογευματινές ώρες του θέρους, μέτρο που ισχύει εξάλλου εδώ και χρόνια και εξυπηρετεί τα μέγιστα κατοίκους, τουρίστες και επαγγελματίες.

Ο επικεφαλής της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Τάσος Κανταράς ευχαρίστησε όλους, τον πρόεδρο, το τοπικό συμβούλιο και τους κατοίκους για την ανταπόκριση τους στο αίτημα για ενημέρωση, τον ζωντανό διάλογο που αναπτύχτηκε και υποσχέθηκε απο την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης, να θέσει άμεσα τα ζητήματα του χωριού στα αρμόδια όργανα του Δήμου (επιτροπές και Δημοτικό Συμβούλιο). Ειδικά δε, για το αίτημα της πεζοδρόμησης, το οποίο η παράταξη της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στηρίζει ανεπιφύλακτα, τόνισε πρέπει να λυθεί άμεσα, με σεβασμό στην απόφαση της πλειοψηφίας του τοπικού συβμουλίου.