powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Συνάντηση της Ενωτικής Κίνησης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον Δήμο ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ με το πενταμελές συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας ΟΡΜΥΛΙΑΣ

Αντιπροσωπεία της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πολυγύρου, αποτελούμενη απο τον επικεφαλής Τάσο Κανταρά και τους δημοτικούς συμβούλους Αργύρη Τσινά και Μάκη Πάνο, συναντήθηκε στην έδρα της Δημοτικής Κοινότητας Ορμύλιας με το Τοπικό συμβούλιο παρουσία και των δημοτικών συμβούλων της
πλειοψηφίας Ματέα Γιώργο (αντιδήμαρχο) και Χρήστο Δημητριάδη. 
Η συνάντηση ήτανε ανοικτή στους πολίτες. Ο πρόεδρος της Δ.Κ Τάσος Σαραφίδης, ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για τα μεγάλα καΙ χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν η Ορμύλια, τα Ψακούδια και η ευρύτερη περιοχή. 
Την ανάγκη να αντιμετωπιστούν αυτά με την δέουσα προσοχή απο τον Δήμο. Μέσα απο την συζήτηση και την τοποθέτηση όλων των συμβούλων καταγράφτηκαν τα πιο σημαντικά, όπως ο βιολογικός που η λειτουργία του μετατίθεται συνεχώς, το τεράστιο πρόβλημα των λυμάτων που αφορά την Ορμύλια και την ευρύτερη περιοχή, η ανάγκη ασφαλτοστρώσεων εντός του οικισμού, οι ιδιοκτησιακές εκρεμμότητες με το Πάρκο και το γήπεδο, το ανοιγμα περιφερειακών εξόδων που θα αμβλύνουν την κυκλοφορία, η εγκατάλειψη της επέκτασης του οικισμού, η αντικατάσταση του αμίαντου απο το δίκτυο ύδρευσης, η έλλειψη κάδων και λαμπτήρων που δυσκολεύουν την απλή καθημερινότητα των ανθρώπων. 
Ταυτόχρονα τα οξυμμένα προβλήματα των Ψακουδίων, οικισμός που ενισχύει ανταποδοτικά τον Δήμο, όπως διαφάνηκε απο την συζήτηση και με γλαφυρό τρόπο περιέγραψε ο τοπικός σύμβουλος της Ενωτικής Κίνησης Γουργούρης Βασίλης, επιζητούν άμεσες λύσεις. Η κατάσταση των βόθρων, η πεζοδρόμηση, η στάθμευση, ο ανατολικός κόμβος και άλλα.
Απο την μεριά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Τάσος Κανταράς όπως και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μ. Πάνος και Αργύρης Τσινάς, δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν με κάθε τρόπο τα προβλήματα της Ορμύλιας, των Ψακουδίων και του Βατοπεδίου στα όργανα του Δήμου και να ζητήσουν να συγκληθεί ένα ξεχωριστό Δημοτικό Συμβούλιο παρουσία του Τοπικού Συμβουλίου και όλων των δημοτικών συμβούλων της Ορμύλιας που συνέβαλλαν απο τη μεριά τους στην χρήσιμη αυτή συνάντηση. Έτσι ώστε, να αξιολογηθεί η σοβαρότητα των προβλημάτων απο τη μεριά της διοίκησης του Δήμου, να μπούνε προτεραιότητες και να δρομολογηθούν άμεσες λύσεις. Σε κάθε περίπτωση η Ενωτική Κίνηση για τη ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον Δήμο Πολυγύρου σεβόμενη την θέση της στο Δ.Σ, τον ρόλο που της έχει άναθέσει ένα μεγάλο μέρος των δημοτών, ιδιαίτερα σημαντικό στην Ορμύλια, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αναδειχθεί η σοβαρότητα της κατάστασης και να αντιμετωπιστούν με το καλύτερο δυνατο τρόπο.
 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ 8/7/2016

Ανατροπή στον Πολύγυρο