powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Το ΄σκάνδαλο Βαρδινογιάννη΄ Σιθωνίας Χαλκιδικής, στις αίθουσες του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης 29-1-2018 και συνεχίζει ...

Το σκάνδαλο ¨Βαρδινογιάννη,΄ όπως ονομάσθηκε  με το ξεπούλημα των κτημάτων της Σιθωνίας από την μονή Ξενοφώντος , μετά την πρωτόδικη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πολυγύρου Χαλκιδικής υπέρ του Δημοσίου επανέρχεται στο Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε 1η συζήτηση στις 29-1-2018 μετά τις εφέσεις της "ΣΕΚΑ Α.Ε." Σταθμοί Εφοδιασμοί Πλοίων δια Καυσίμων, της Μονής Ξενοφώντoς , και της Μονής Σίμωνος
Πέτρας.
Τα νέα της Σιθωνίας δημοσιεύουν την πρώτη σελίδα Έφεσης της 'ΣΕΚΑ' από σύνολο 127 σελίδων και την 1η σελιδα έφεσης της Μονής Ξενοφώντος 186 σελίδων.
Είναι ένας αγώνας δικαστικός που θα ταλαιπωρεί επί χρόνια πρωτίστως τους κατοίκους του Αγ. Νικολάου και της Νικήτης Χαλκιδικής. Βέβαια σε περίπτωση που μετά από χρόνια αν δικαιωθεί το δημόσιο, πάλι θα υπάρχει πρόβλημα για τα κτήματα της περιοχής.
Η υπόθεση είναι πολιτική και είναι ευθύνη των Κυβερνήσεων που δεν έχει βρεθεί λύση.
Η σημερινή κυβέρνηση , αυτό το μόρφωμα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ούτε καν ασχολήθηκε με τεράστιο αυτό πρόβλημα στην Σιθωνία.
Οι κάτοικοι να ανησυχούν και να επαγρυπνούν , η Εταιρεία ΣΕΚΑ του Βαρδινογιάννη με χρήμα, και μεγάλα Δικηγορικά Γραφεία,  δεν θα αφήσουν την υπόθεση να χαθεί .


σχετικό εδώ για την πρωτόδικη απόφαση
ανακοίνωση Δήμου Σιθωνίας