powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Δήμος Σιθωνίας - Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Προέδρου Γ.Σ. 'Η ΣΙΘΩΝΙΑ' Ν.Παπαδημητρίου.

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σιθωνίας εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του Προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου «Η ΣΙΘΩΝΙΑ», Νικόλαου Παπαδημητρίου.
Ήταν ένας άξιος άνθρωπος που πρόσφερε άοκνα για τον τόπο του, που αγάπησε τόσο πολύ τον αθλητισμό και οργάνωσε το στίβο
στον Δήμο μας, που αγκάλιασε με τόση αγάπη τα παιδιά μας και εργάστηκε μαζί τους διδάσκοντάς τα καθημερινά ήθος και αξίες.
Είμαστε περήφανοι που υπήρξε συνεργάτης μας αλλά και για το μεγάλο του έργο, και νοιώθουμε ότι χάθηκε μια ωφέλιμη δύναμη για το τόπο μας.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


Τεράστια απώλεια για τον ελληνικο στίβο
Θρήνος στην οικογένεια του στίβου καθώς απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 78 ετών (23 Απριλίου 1939), ένας από τους μεγάλους εργάτες και λάτρεις του στίβου, ο Νίκος Παπαδημητρίου, ο οποίος πέραν της μεγάλης του προσωπικής ενασχόλησης και προσφοράς, χάρισε στην Ελλάδα και τον κορυφαίο σφυροβόλο όλων των εποχών. Πατέρας του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου, ο Νίκος Παπαδημητρίου, ήταν απόφοιτος της περίφημης Σχολής Ικάρων. Αγάπησε το στίβο όσο λίγοι και υπηρξε μέλος του ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, αλλά και ο εμπνευστής και διοργανωτής του κορυφαίου και μοναδικού διεθνούς μίτιγκ ρίψεων στην Ελλάδα τα «Σιθώνεια». Μια διοργάνωση που πραγματοποιούνταν ανελλιπώς εδώ και πάρα πολλά χρόνια στη Νικήτη Χαλκιδικής με αποκλειστικά δικές του ενέργειες.
Το Sportsfeed εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παπαδημητρίου. 
Η ανακοίνωση της οικογένειας
Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο Νικόλαος Παπαδημητρίου έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα. Καλό ταξίδι…στο επόμενο στάδιο..όπως μας έλεγε και ο ίδιος….

Η οικογένεια:  Μελπομένη-Κωστής-Δημήτρης-Αλέξανδρος