powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Πραγματοποιήθηκε η θεμελίωση του 5ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών

Η τελετή θεμελίωσης του 5ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 από τον πρωτοπρεσβύτερο της ενορίας Ν.Μουδανιών Αθανάσιο Ραμανδάνη παρουσία του Δημάρχου Ν.Προποντίδας κ.Εμμανουήλ Καρρά, των αντιδημάρχων κ. Κωνσταντίνο Κοκκινίδη, Κωνσταντίνο Τσομπανάκη, Παναγιώτη Τσικαρίδη και Γ.
Καραπανταζή, του προέδρου της Δ.Κ.Ν.Μουδανιών κ. Νικολαόυ Θεργιού, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Αντρέα Λέλεκα, της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ευτυχίας Παπανικολάου, υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, εκπροσώπων της αναδόχου εταιρίας AKMH ATE, εκπροσώπων του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και παρουσία μαθητών και δασκάλων.
Η θεμελίωση του 5ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών αποτελεί ένα σπουδαίο κοινωνικό και παιδαγωγικό έργο καθώς δίνει λύση στο χρόνιο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι μαθητές του νηπιαγωγείου οι οποίοι ήταν αναγκασμένοι όλα αυτά τα χρόνια να στεγάζονται σε άλλους χώρους. Η συνεχής προσπάθεια, η εκπόνηση μελετών και οι στοχευμένες παρεμβάσεις που έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα αποδίδουν καρπούς προς όφελος των δημοτών μας.  Το 5ο νηπιαγωγείο Μουδανιών είναι η αρχή καθώς το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και η θεμελίωση και των άλλων δύο νηπιαγωγείων που βρίσκονται υπό κατασκευή.
Ευχαριστώ θερμά όσους εργάζονται προκειμένου να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στους μαθητές και στους δασκάλους τους ένας καινούριος διδακτικός χώρος που θα τους χαρίσει χαμόγελα και γνώση.
Ο Δήμαρχος 


Εμμανουήλ Καρράς