powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Κολύμβησαν στον Αγώνα Ψυχής στη Νικήτη Χαλκιδικής (φωτο-video)

Η πρώτη τριάδα: Λέτσος Κων/νος  42', Σταυρόπουλος Γεωργιος 42.35',Μαραγγός Γεώργιος -Μάριος 43.50  ( περίπου  2.93χιλ)
Πενήντα οκτώ κολυμβητές ήρθαν σήμερα στη παραλία της Νικήτης να κολυμβήσουν για τον  Μιχάλη και τον ΣΙΘΩΝΑ  , τον Μιχάλη Γεωργακούδα  τον Αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού  Συλλόγου ΣΙΘΩΝ   που άφησε την τελευταία του πνοή, ξημερώματα της
30ης Οκτωβρίου 2005 στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών. 
Βροχερός  καιρός  στη Νικήτη  συννεφιά ,  λίγα μποφόρ , θερμοκρασία θάλασσας 20.5 βαθμούς,  αλλά απρόβλεπτος ο Τορωναίος .

 Άδειος ο παραλιακός  πεζόδρομος της Νικήτης  και, Ωπς  έρχεται ένα λεωφορείο  γεμάτο,   γνωστοί κολυμβητές από τον Διάπλου του Τορωναίου.
Ήταν  η ομάδα «swim or die» σαράντα κολυμβητές η ομάδα του Ρεπανά από τη Καλαμαριά , που ήρθε με πούλμαν για  να τιμήσει τον  Μιχάλη και  την προσφορά του ΣΙΘΩΝΑ  ως πρωτοπόρου Πολιτιστικού Συλλόγου για την εξέλιξη της Αθλητικής Μαραθώνιας κολύμβησης. 

Η Βροχή έντονη και στην ταβέρνα Αντιγόνη  στο μέρος που έγιναν οι απονομές έρχονται καί άλλοι  κολυμβητές. 
Γίνεται ο Αγιασμός από  τον Πατέρα Γεώργιο.  
Με απόφαση του ΣΙΘΩΝΑ  αλλάζει  η διαδρομή και η απόσταση για λόγους ασφαλείας Τα 5 χιλ γίνονται περίπου 3 . Δίνεται και η δυνατότητα αν αλλάξουν οι καιρικές συνθήκες να συνεχίσουν οι κολυμβητές αν θέλουν  .

 Ήλιος και Βροχή ‹κρυφτούλι› αλλά  ο  Αγώνας είναι Αγώνας ψυχής και έτσι πρέπει να είναι,  υπάρχει βέβαια  και το αθλητικό μέρος  και λαμβάνεται  υπ΄όψιν . 
Όλα  ήταν τέλεια έγιναν οι απονομές ,  η ατμόσφαιρα  φανταστική , όλοι μια οικογένεια .

Οι απονομές έγιναν  από όσους  συμμετέχουν πραγματικά  στον αγώνα ψυχής,  απο το Δ.Σ του Σίθωνα την οικογένεια Γεωργακούδα,   κολυμβητές και   κολυμβητικούς Συλλόγους. 





Σημαντική προσφορά εκτός του Προέδρου Μ.Παπαθανασίου,  των παλαιών  Προέδρων Ντίνα Κούρα  και Φιλιώ  Βασιλικού των μελών του Δ.Σ. Κ. Μαράγκα Π. Γεωργακούδα  και του Σωτήρη  με το τουριστικό σκάφος Sotiris Cruises και το σκάφος Παναγία.