powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Πραγματικό ντέρμπι: Α.Ο. Γαλάτιστας – Α.Ο. Σιθωνίας "Οι Σίθωνες" 72-70

από sithonesbc.blogspot.gr/

Το Σάββατο 21/10/2017 και ώρα 19:30 στο κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Γαλάτιστας – Α.Ο. Σιθωνίας "Οι Σίθωνες".

Η ομάδα μας αντιμετώπισε το φαβορί της διοργάνωσης, την πανίσχυρη για φέτος ομάδα της Γαλάτιστας.
Το παιχνίδι από την αρχή φάνηκε ότι θα είναι ντέρμπι. Κι έτσι αποδείχθηκε ως το τέλος του αγώνα, με το σκορ να κλείνει στο 72-70 υπέρ της Γαλάτιστας.

Παίρνοντας το παιχνίδι από την αρχή, οι ομάδες βάδιζαν πόντο-πόντο χωρίς η μία να μπορεί να ξεφύγει από την άλλη στο σκορ. Η πρώτη περίοδος έκλεισε με σκορ 18-17 υπέρ της Γαλάτιστας. Ίδια ήταν η κατάσταση και στην δεύτερη περίοδο με το σκορ ημιχρόνου στο 35-29.


Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια η ομάδα μας άρχισε να αποδίδει καλύτερο μπάσκετ και έτσι το σκορ της τρίτης περιόδου έκλεισε στο 52-51 υπέρ της Γαλάτιστας. Οι ομάδες απέδιδαν το ίδιο στυλ μπάσκετ και στην τέταρτη περίοδο, με το παιχνίδι να κλείνει υπέρ της Γαλάτιστας με σκορ 72-70. 

Αναλυτικά οι σκόρερ του αγώνα:

Από την ομάδα της Γαλάτιστας:
Τερζής 6 π, Ματσούκης 15π, Τσιάρας 2, Κεραμιδάς 3π, Κωστακίδης 26π, Καζλάρης 3π, Λιάπης 1π, Νταράκης 16π.

Για την ομάδας μας:
Κυριακίδης 3Ασ., Μυλωνάς 15π-2κλ, Πατβάρης 11π-1Αμ.Ρ-4Επ.Ρ-2Κλ-2Ασ, Καλλιμάνης, Ξανθόπουλος 5π-1Αμ.Ρ-2Επ.Ρ-1Κλ, Κρικελίκος, Τρυγώνης 5π-6Αμ.Ρ-1Ασ, Δεληγιάννης 15π-3Αμ.Ρ-2Επ.Ρ-6Κλ-1Ασ, Δαλδογιάννης Γ. 2Αμ.Ρ-1Επ.Ρ, Σαχίνι 6π-4Αμ.Ρ, Μίκιτς 13π-9Αμ.Ρ-2Επ.Ρ-3Κλ-2Ασ.

Αυτό που κρατάμε από τον συγκεκριμένο αγώνα είναι ότι η ομάδα μας φάνηκε ανταγωνιστική, να παλεύει το παιχνίδι μέχρι το τέλος, να έχει σε πολύ καλή μέρα τους νεαρούς της αθλητές και τους μεγάλους να ηγούνται της ομάδας αυτής και με λίγη παραπάνω αποτελεσματικότητα σε ορισμένες φάσεις, θα μπορούσε να είχε κερδίσει το ματς αυτό.

Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και περιμένουμε το φίλαθλο κοινό μας να μας στηρίξει στον επόμενο αγώνα που θα γίνει στην έδρα μας με αντίπαλο την ομάδα της Ιερισσού.


Όλοι μαζί μια οικογένεια.