powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα στην Μεταμόρφωση- Νικήτη- Ν.Μαρμαρά.


"Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει"!!!
Φράση γνωστή σε όλους τους Έλληνεςκαι όχι άδικα!
Επισκεφτήκαμε την Μεταμόρφωση,τη Νικήτη και τον Μαρμαρά.
Ατέλειωτα μαγευτικά τοπία,γραφικά λιμανάκια, θαυμάσιες χρυσαφένιες παραλίες,μοναχικούς ορμίσκους πλάϊ σε
ελαιώνες,καταπράσινα λιβάδια και δάση, γαλήνια ψαροχώρια,αλλά και εκπληκτική  αρχιτεκτονική σε σπίτια και εκκλησίες. 

Μόνο στη Χαλκιδική μπορείτε να απολαύσετε θαυμάσιες αμμουδιές με τον τέλειο συνδυασμό πράσινου και γαλάζιου καθώς με ένα απλό φύσημα του αέρα τα πεύκα συναντούν τα κύματα.

Μια περιήγηση σ’ αυτά τα χωριά θα σας γεμίσει με καινούριες εμπειρίες και υπέροχες εικόνες από τις υπέροχες πευκόφυτες αμμουδιές της Νικήτης και της Μεταμόρφωσης, καθώς και τη μαρίνα του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς και το μοναδικό στην Ελλάδα πλωτό λιμάνι του Μαρμαρά, τα οποία φιλοξενούν εκατοντάδες σκάφη όλο το χρόνο!
Επισκεφτήκαμε επίσης τον πολυχώρο "ΚΥΒΕΛΗ",ένα μέρος όπου η φύση παρεμβάλλεται σε ένα σκηνικό ιδιαίτερου κάλλους με χαρακτηριστικά που συνδυάζουν, το κλασικό με το μοντέρνο και έχουν ως αποτέλεσμα το διαχρονικό. 
Το ξύλο και η πέτρα δένουν αρμονικά με το πράσινο των δέντρων και τα στοιχεία του νερού που βρίσκονται εν αφθονία στον εξωτερικό χώρο.
Γευτήκαμε τις μοναδικές δημιουργίες απολαμβάνοντας ένα πραγματικά ειδυλλιακό περιβάλλον. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Excecutive chef Ηρακλή Ασπρίδη  για την υπέροχη συνταγή και το κτήμα "ΚΥΒΕΛΗ" για την φιλοξενία.
Τέλος ευχαριστούμε την κυρία Μαρία Χριστάρα,υπεύθυνη τουριστικής προβολής 
και προϊσταμένη ανθρωπίνου δυναμικού Δήμου Σιθωνίας για την περιήγηση στο ιστορικό και λαογραφικό μουσείο Νικήτης και για την βοήθεια της στα γυρίσματα