powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Επίσκεψη του πρώην Υπουργού κ. Δημήτρη Στρατούλη στο Δήμο Ν.Προποντίδας-Παρουσίαση βιβλίου Τάσου Κανταρά 24-2-18

Επίσκεψη στο Δήμο Ν. Προποντίδας πραγματοποίησε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, ο πρώην Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δημήτρης Στρατούλης όπου επισκέφτηκε το Δημαρχείο στα Ν. Μουδανιά και είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Ν. Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά.
  Στη συνάντηση αυτή, με τη συμμετοχή στελεχών και συνεργατών και από τις δύο πλευρές, ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας ενημέρωσε πλήρως τον πρώην Υπουργό για τα πλεονεκτήματα του Δήμου Ν. Προποντίδας, τα προβλήματα που υπάρχουν, άλλα και για τις δράσεις και τα έργα που πραγματοποιήθηκαν, αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτά που πρόκειται να πραγματοποιηθούν άμεσα. Στην συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη του πρώην Υπουργού και των συνεργατών του, στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και εργαλείων.  
Η επίσκεψη του πρώην Υπουργού στο Δήμο Ν. Προποντίδας, πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος του Τάσου Κανταρά στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών.



Παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος του Τάσου Κανταρά “Διαρκές Φύλλο Πορείας” στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Το ιστορικό μυθιστόρημα “Διαρκές Φύλλο Πορείας” του Τάσου Κανταρά, παρουσιάστηκε το Σάββατο το απόγευμα, 24 Φεβρουαρίου 2018, στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών, σε συνεργασία του Δήμου Ν. Προποντίδας και τον Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού τον Δήμου Ν. Προποντίδας με της εκδόσεις “ΤΟΠΟΣ”.
Στην παρουσίαση μίλησαν ο συγγραφέας Στέλιος Βαγγλής, ο συγγραφέας Γιάννης Φωτίου, ο πρώην Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης και ο ίδιος ο συγγραφέας Τάσος Κανταράς. Κείμενα και αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η θεατρολόγος – ηθοποιός Λένα Σιταρά.