powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Ανασχηματισμός... Κουβέλη ετοιμοπόλεμος στο Άμυνας !!- Tι έγραφε για Καμμένο ;

Ο φόβος της εκλογολογίας περιόρισε τις αλλαγές - Έκπληξη με τον πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ στο υπουργείο Άμυνας, ( τώρα  θα τους φάμε τους Τούρκους !!), στη θέση του Δ. Βίτσα, που αντικατέστησε τον Γ. Μουζάλα στο Μετανάστευσης
Τα ονόματα των προσώπων που διορίζονται υπουργοί στο πλαίσιο του ανασχηματισμού
ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος από το γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή. 
Νέος Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης: Γιάννης Δραγασάκης. Ο κ. Δραγασάκης καταλαμβάνει τη θέση του παραιτηθέντος Δημήτρη Παπαδημητρίου διατηρώντας παράλληλα και τη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Νέος Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής: Δημήτρης Βίτσας. Ο κ. Βίτσας μετακινείται από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας και τοποθετείται στη θέση του Γιάννη Μουζάλα ο οποίος τίθεται εκτός κυβέρνησης.

Νέος Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας: Φώτης Κουβέλης.

Νέα Υφυπουργός Παιδείας: Μερόπη Τζούφη. Η κυρία Τζούφη είναι βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ιωαννίνων. 

Υφυπουργός Εργασίας: Αθανάσιος Ηλιόπουλος. Ο κ. Ηλιόπουλος είναι επικεφαλής του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας.

Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού: Κωνσταντίνος Στρατής (σ.σ. δεν υπάρχει απομάκρυνση υφυπουργού, αλλά προστίθεται και ο κ. Στρατής, με αρμοδιότητες Πολιτισμού)

Τι έγραφε το 2012 ο Κουβέλης για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Πάνο Καμμένο
Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, Φώτης Κουβέλης για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον νυν Υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο, έγραφε το 2012 στο twitter: «Συμμαχία της Αριστεράς με στήριξη του κ. Καμμένου δεν την νοούμαι και δεν την συζητάμε».



Ο πάλαι ποτέ πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αριστεράς», πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, και νυν αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας εκλήθη το 2015 για μια εθνική συνεισφορά. Του προτάθηκε να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για να αποφύγει η χώρα τις πρόωρες και -όπως αποδείχτηκε- καταστροφικές εκλογές. Αρνήθηκε το ύπατο αξίωμα της χώρας, για να γίνει τώρα αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, και μάλιστα σε μια κυβέρνηση οι οπαδοί της οποίας φώναζαν στους δρόμους «Μισθούς και συντάξεις τις έκανε κουρέλι, άντε γαμ... σύντροφε Κουβέλη».