powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ν.Προποντίδας Μ.Τετάρτη 4/4/18

Tακτική συνεδρίαση του Σώματος την Μ.Τετάρτη 4/4/2018 και ώρα 20:00 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου.
 Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. 2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων- εξόδων Δήμου Ν. Προποντίδας, έτους 2018
2. Τροποποίηση όρου της σύμβασης συνομολόγησης δανείου με το Τ.Π.Δ.

3. Επιστροφή ποσών που εισπράχθηκαν αχρεώστητα και αφορούν τέλος διακλάδωσης αποχέτευσης Φλογητών
4. Κοπή υφιστάμενων δέντρων εντός του υπ’ ατιθμ. 144 κοινόχρηστου οικοπέδου του Ο.Τ.35 στη Ν. Ποτίδαια, λόγω επικινδυνότητας.
5. Λήψη απόφασης για την αλλαγή οικοπέδου κατασκευής της παιδικής χαράς που θα υλοποιηθεί με το έργο: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ  ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Β’ ΦΑΣΗ» (αρ. μελέτης: 83/2015) στη Ν. Τένεδο.
6. Παραλαβή μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για την: «Μελέτη παροχής υπηρεσιών για τη Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Ν. Προποντίδας 2017 (Αρ.μελ.2/2018)»
7. Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης.
8. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων
9. Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης έργων
10. Έγκριση Α.Π.Ε.
11. Ορισμός μελών επιτροπής παραλαβής έργων
12. Έκδοση πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής για την Μαρία Λαχανούδη και τον Απόστολο Ουζούνη για την αποβολή τους από  τμήμα  αγροτικού δρόμου οριστικής διανομής έτους 1930 αγροκτήματος Ν. Μουδανιών
13. Τροποποίηση του άρθρου 17 της υπ΄ αριθ. 512/2013 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τη ‘’Συντήρηση Vacuum (Λειτουργία)’’ του Κανονισμού Αποχέτευσης του Δήμου Νέας Προποντίδας.
14. Παράταση του χρόνου διάρκειας της σύμβασης «Αποκομιδή απορριμμάτων παραλιακής ζώνης, μηχανοκίνητος οδοκαθαρισμός και πλύση κάδων σε όλη την έκταση του Δήμου Ν. Προποντίδας».
15. Έγκριση σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας  με την «Π.Κ.Μ. Περιφεριακή Ενότητα Χαλκιδικής» για την υλοποίηση της Αρμοδιότητας «Κοινή χρήση, φύλαξη και συντήρηση των εγκαταστάσεων του χώρου εγκατάστασης και λειτουργίας του Σταθμού Αποχιονισμού της ΠΚΜ/ ΠΕΧ στα Μουδανιά για την από κοινού εξυπηρέτηση της αρμοδιότητας των δύο ΟΤΑ για τον αποχιονισμό και την συντήρηση του οδικού δικτύου τους με ίδια μέσα».
16. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής εργασιών- υπηρεσιών
17. Λύση της μίσθωσης και διεξαγωγή δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Δημοτικού αναψυκτηρίου της Τοπικής Κοινότητας Ν. Φλογητών
18. Αποδοχή παραχώρησης εκτάσεων αγροτεμαχίων για ανόρυξη υδρευτικών γεωτρήσεων.
19. Τροποποίηση της υπ' αρ. 763/2015 απόφασης Δ.Σ. περί έγκρισης Εσωτερικών κανονισμών λειτουργίας των ΚΔΑΠ σχετικά με την ηλικία εγγραφής παιδιών των  μη ωφελούμενων της Πράξης: «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» στα ΚΔΑΠ Δήμου Νέας Προποντίδας.
20. Επιχορήγηση σχολικών επιτροπών Δήμου Ν. Προποντίδας.
21. Ανασυγκρότηση Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Προποντίδας
22. Παραχώρηση χρήσης σχολικών χώρων.
23. Έγκριση συμμετοχής, ορισμός εκπροσώπων και έγκριση δαπανών μετακίνησης αυτών στο πλαίσιο διεξαγωγής του κύκλου ενημερωτικών ταξιδιών που πραγματοποιείται από το ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας.
24. Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 98/2018 απόφασης Δ.Σ. περί Καταβολής εξόδων παράστασης στον Πρόεδρο & Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας»
25. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 57/2018 απόφασης Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης με θέμα «Καθορισμός αποζημίωσης μελών του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ν.Π.
26. Επιστροφή ποσών αχρεωστήτως καταβληθέντα
27. Επιστροφή λοιπών χρηματικών εγγυήσεων καταναλωτών ύδρευσης πρώην Δ.Ε.Υ.Α.Κ.
28. Διαγραφή ή μη τελών ΔΕ Καλλικράτειας
29. Διαγραφή ή μη τελών  Τ.Κ.Φ. και Τ.Α.Π
30. Διαγραφή ή μη τελών Δ.Τ., Τ.Κ.Φ. και Τ.Α.Π.
31. Διαγραφή ή μη ανείσπρακτων Δ.Τ.- Δ.Φ. και Τ.Α.Π.
32. Διαγραφή οφειλής που αφορά τέλος 0,5% έτους 2016

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Προποντίδας
  Πελαγία Ιορδανίδου