powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Απέραντη θλίψη στην οικογένεια της Νίκης Πολυγύρου, έφυγε ο κυρ Τάσος Καστρέτσιος.

Η Νίκη Πολυγύρου 
Έφυγε από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας κυρΤάσος.
Ο κύριος Καστρέτσιος αποτέλεσε την ψυχή και την καρδιά της ομάδας της πρωτεύουσας σχεδόν από την ίδρυσή της!
Ήταν ο μακροβιότερος αθλητικός ανταποκριτής της Χαλκιδικής, με ένα απίστευτο αρχείο, από την αρχή της ύπαρξης του ποδοσφαίρου του Νομού μας. 

Ήταν ο ειρηνικότερος, πιο πιστός και αφοσιωμένος φίλαθλος της Νίκης, ενώ είχαμε την χαρά να είναι ένας από τους ανθρώπους που δήλωνε με την καρδιά του "Νίκη" πάνω από όλα!
Ο κυρΤάσος θα ζει για πάντα χαραγμένος στις καρδιές μας και σε κάθε παιχνίδι η ευγενική του παρουσία και η αγνή του αγάπη για το ποδόσφαιρο του τόπου θα μας φωτίζει στην διαδρομή μας!
Ξέρουμε ότι ακόμα και από εκεί ψηλά θα μας προσέχει, θα μας παρακολουθεί και ελπίζουμε να τον κάνουμε περήφανο για τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά που πρέσβευε ως το υπόδειγμα του φιλάθλου του Πολυγύρου!
Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 17:00 στον Πολύγυρο.

 Η ΕΠΣ. Χαλκιδικής
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής με αφορμή την είδηση του θανάτου ενός εκ των παλαιότερων και αγνότερων φιλάθλων όλης της Χαλκιδικής του κ. Αναστασίου Καστρέτσιου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια του αείμνηστου λάτρη του αγνού ποδοσφαίρου και αθλητικογράφου, όσο και στην ποδοσφαιρική οικογένεια της αγαπημένης του «ΝΙΚΗΣ» Πολυγύρου.
Καλό ταξίδι  ΚΥΡΙΕ Τάσο . . .