powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Φεστιβάλ Χορωδιών Ενηλίκων στην Νικήτη και Ν.Μαρμαρά Σιθωνίας 26-27 Μαΐου 2018 -Διοργανωτής, Κατασκήνωση ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ EXPRESS - Πρόγραμμα Εκδηλώσεων τριημέρου Αγ.Πνεύματος.

Οι κατασκηνώσεις «ΤΣΑΦ – ΤΣΟΥΦ», διοργανώνουν το 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο ΣΙΘΩΝΙΑΣ. Η κατασκηνώση  βρίσκεται στο δεύτερο πόδι της πανέμορφης Χαλκιδικής (*περιοχή Λαγόμανδρα Νικήτης) 
Σας προσκαλούμε να τραγουδήσουμε στις γραφικές και όμορφες παραλίες, ενώνοντας όλη την Ελλάδα με μελωδίες και ρυθμούς κατά τις ημερομηνίες :
26,27,28 Μαΐου 2018  (Τριήμερο Αγίου Πνεύματος)
Στόχος μας είναι μέσα σ’ ένα εξαιρετικό περιβάλλον, όπου συνδυάζονται βουνό και θάλασσα, σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, να παντρέψουμε την ψυχαγωγία με τις διακοπές και να δώσουμε στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να βιώσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Οι χορωδοί, οι συνοδοί και οι επισκέπτες  θα έχουν τη δυνατότητα γνωριμίας και ανταλλαγής πολιτιστικών στοιχείων με τη συμμετοχή τους σε ποικίλες δραστηριότητες .
Η κατασκήνωση βρίσκεται ανάμεσα στο Ν.Μαρμαρά και στη Νικήτη, στην παραλία Λαγόμανδρας, Διαθέτει πισίνα, ανοιχτό θέατρο και γήπεδα για διάφορες αθλητικές δραστηριότητες. Οι κατασκηνωτές διαμένουν σε ξενώνες, μέσα σε πλούσια βλάστηση, με κύρια χαρακτηριστικά την ασφάλεια, την υγιεινή και τη φροντίδα των επισκεπτών.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο
Άφιξη στην κατασκήνωση, τακτοποίηση στους ξενώνες, γνωριμία με το χώρο. Ελεύθερη ώρα για μπάνιο και ηλιοθεραπεία στην όμορφη  παραλία μας ή στην πισίνα της κατασκήνωσης.
Μεσημέρι : 13:30 Μεσημεριανό γεύμα.
Ελεύθερη ώρα για καφεδάκι στο κυλικείο της κατασκήνωσης , για μπάνιο στην πισίνα ή στην παραλία και προετοιμασία για το βραδινό φεστιβάλ.
Βράδυ :19:30 Βραδινό γεύμα.
21:00 Συνάντηση των χορωδιών στη Νικήτη, όπου θα διεξαχθεί η πρώτη βραδιά του Φεστιβάλ. (Η διάρκεια της εμφάνισης κάθε χορωδίας θα είναι 15 λεπτά.)
Νυχτερινή  έξοδος  για διασκέδαση στη Νικήτη


Κυριακή
Πρωί :9:00: Πρωινό στην τραπεζαρία.
Δυνατότητα εκκλησιασμού την Κυριακή της Πεντηκοστής για όσους το επιθυμούν.    Ελεύθερη ώρα για μπάνιο ή για μια περιήγηση, για όσους θέλουν να επισκεφτούν διάφορα αξιοθέατα της περιοχής.
Μεσημέρι:13:30 : Μεσημεριανό γεύμα Barbeque.  Γλέντι με ζωντανή ορχήστρα.
Απόγευμα 17:30-19:30 Συνάντηση εργαστηριακού χαρακτήρα όλων των χορωδιών στο ανοιχτό θέατρο της κατασκήνωσης. Κοινή πρόβα – Συζήτηση ( σκέψεις και προβληματισμοί ) με ανταλλαγή απόψεων  χοραρχών  και χορωδών.  
Βράδυ:19:30 Βραδινό γεύμα.
21:00 Συνάντηση όλων των χορωδιών στο Μαρμαρά, όπου θα διεξαχθεί η δεύτερη βραδιά του Φεστιβάλ, με το ίδιο ή με διαφορετικό ρεπερτόριο για όσους το επιθυμούν.
Νυχτερινή  έξοδος  για  διασκέδαση στο Μαρμαρά.

Δευτέρα
Πρωί:9:00:Πρωινό στην τραπεζαρία.
Ελεύθερη ώρα για μπάνιο ή για βόλτα στην περιοχή.
Μεσημέρι: 13:30:Μεσημεριανό γεύμα
Προετοιμασία για αναχώρηση.

Προτάσεις για επισκέψεις σε μοναδικά αξιοθέατα και πανέμορφες παραλίες της περιοχής, που βρίσκονται κοντά στην κατασκήνωσή μας: Ν. Μαρμαράς-Παρθενώνας, Νικήτη – Λαογραφικό Μουσείο, Σπήλαιο Πετραλώνων, Περίπλους Αγίου Όρους, Αρχαία Όλυνθος, Αρχαία Στάγειρα, παραλία Λαγόμανδρας, παραλία Καλογριάς, παραλία Νικήτης, παραλία Ν. Μαρμαρά, παραλία Πόρτο Καρά.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  • Κάθε χορωδία θα επιλέξει το δικό της πρόγραμμα.
  • Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 30 Απριλίου προκαταβάλλοντας το 30%’του συνολικού κόστους.
  • Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται :
α) η συμμετοχή στις δραστηριότητες του προγράμματος του Φεστιβάλ και της κατασκήνωσης.
β) η διαμονή σε ξενώνες (6-8 άτομα).
γ) πλήρης διατροφή: 5 γεύματα και 2 πρωινά .
δ) η συνοδεία μουσικής ορχήστρας για την υποστήριξη των χορωδιών στην παράσταση.
ε) η  συμμετοχή στο γλέντι και η ορχήστρα της διασκέδασης.

Διευκρινήσεις:
  • Η φιλοξενία των μαέστρων είναι δωρεάν.
  • Οι συμμετέχοντες θα μετακινηθούν με δικό τους μέσο μεταφοράς. Σε κάθε περίπτωση, για όλες τις μετακινήσεις θα γίνει συνεννόηση με τη διεύθυνση της κατασκήνωσης προς διευκόλυνση των συμμετεχόντων.
  • Η φιλοξενία των οδηγών των λεωφορείων είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ και για την Κατασκήνωση
Τηλέφωνο : 2310552522
Fax:2310540720
Κινητό : 6946273923
Ιστοσελίδα: http://tsaftsoufexpress.gr/
Email:ipa3pd@gmail.com
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θελήσετε.
Θα είναι χαρά μας και τιμή μας να σας φιλοξενήσουμε στο Φεστιβάλ μας.

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής της κατασκήνωσης και του Φεστιβάλ
Ιορδανίδης Γιάννης



http://tsaftsoufexpress.gr