powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Ρήξη των ξενοδόχων της Θεσσαλονίκης με τον Οργανισμό Τουρισμού .

Στη διακοπή της συνεργασίας της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ) με τον Οργανισμό Τουρισμού στον τομέα του μάρκετινγκ του Οργανισμού, το οποίο είχε αναλάβει στέλεχος της Ένωσης, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΕΞΘ Ανδρέας Μανδρίνος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM«.
«Σταματήσαμε με δική μας πρωτοβουλία αυτήν τη συνεργασία τη
Δευτέρα. Για την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης ο Οργανισμός Τουρισμού με αυτήν τη δομή και με αυτήν την νοοτροπία και με τους μαθητευόμενους μάγους να συνεχίζουν να εμπλέκονται στο τμήμα μάρκετινγκ, έχει τελειώσει. 
Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο γι’ αυτό το θέμα πριν ενημερώσουμε το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού και τους συναδέλφους μας» είπε ο κ. Μανδρίνος, υποστηρίζοντας ότι η Ένωση «έκανε πολλές προσπάθειες, επί πολλούς μήνες, γι’ αυτή τη συνεργασία -η οποία προέκυψε και με τις παρεμβάσεις του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζτζικώστα και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη- αλλά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό».
Ο κ. Μανδρίνος τόνισε, ωστόσο, ότι δεν προσωποποιεί το πρόβλημα στο όνομα της προέδρου του Οργανισμού, της κ. Πατουλίδου, αλλά εξέφρασε την ανάγκη να αναλάβουν τον οργανισμό επαγγελματίες και όχι πολιτικά πρόσωπα. «Η πόλη χρειάζεται προώθηση στην προβολή της για να δουλέψουν όλοι. Αυτό δεν αφορά μόνον τους ξενοδόχους. Ο τουρισμός μπορεί να δημιουργήσει θέσεις εργασίας» τόνισε.