powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Οι ένστολοι αύριο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη και ο Υπουργός τους στην Μητρόπολη στον Πολύγυρο για να βοηθήσει ο ...Ύψιστος.



Με την ευκαιρία της παρουσίας του παρδαλού Υπουργικού θιάσου στη συμπρωτεύουσα, ο βουλευτής Χαλκιδικής κ. Ευθύμης Καρανάσιος προσκάλεσε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Βασίλη Κικίλια να επισκεφτεί και τη Χαλκιδική.
 Ο κ . Καρανάσιος είναι απο τους 50 βουλευτές που υπερψήφισαν το επίμαχο άρθρο για τα ταμεία των ένστολων που «στοχοποίησαν πολιτικά » δίνοντας στη δημοσιότητα τα ονόματά τους, οι ομοσπονδίες των εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας.
Ο κ. Κικίλιας ( γιατρός με σπουδές του στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, Τμήμα Διοίκησης & Οργάνωσης Μονάδων Υγείας ) επισκέφθηκε σήμερα την Μητρόπολη Κασσανδρείας και  ίσως ζήτησε την βοήθεια Του… Ύψιστου, δια… μέσω του Μητροπολίτη
Κασσανδρείας μάλλον για ν’ ανταποκριθεί στα αυξημένα προβλήματα και τις ελλείψεις που έχει η ΕΛΑΣ στην Χαλκιδική   ( το ίδιο έκανε στην Ρόδο την Μεσσηνία την Κομμοτινή , Διδυμότυχο και γενικά σε κάθε νομό επισκεπτόμενος τους Μητροπολίτες) και Ω! του θαύματος  εξαφανίσθηκαν τα προβλήματα   "σοβαρές ελλείψεις δεν υπάρχουν πουθενά" είπε, και μάλιστα επέπληξε και δημοσιογράφο της TV SUPER για τις λέξεις που χρησιμοποιεί !!  
Με την επίσκεψή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής , να μην ξεχάσουν και οι αστυνομικοί να τους καλέσουν να παραστούν στις αυριανές κινητοποιήσεις όλων των ένστολων στην Θεσσαλονίκη.




Φωτογραφίες απο την επίσκεψη
http://halkidikinews.gr/